loading...

сряда, 11 юли 2018 г.

Джована Антонели стана лице на марка за аксесоари


В неделя, 8 юли, познатата ни от "Клонинг" актриса, Джована Антонели, позира за лятната кампания на 2019г. на марката "Corello" в Сао Пауло. 


Джована Антонели е новото лице на бразилската марка "Corello". През летния сезон ще се открие нов магазин за чанти и обувки. Самата Антонели сподели колко добре са се получили снимките. "Беше красиво!"

В скорошно интервю актрисата изтъкна своя бизнес нюх и разкри мечтата си да отнесе парфюмите си в Русия, страната домакин на Световното първенство по футбол 2018: "С тази възможност ще мога да пътувам, да добия знания и да се забавлявам". Да посети Русия е голямата й мечта. 

Резултат с изображение за giovanna antonelli perfumer
Бразилия отпадна от Световното първенство по футбол в Русия, но Джована остава добре позната там, заради теленовели като "Клонинг" и "Семейни връзки", които пожънаха голям успех в страната. "Никога не съм ходила там и моята голяма мечта е да опозная Русия. От първия път, когато излъчиха "Клонинг" там, аз знаех, че ще се хареса много там", каза тя. "Аз получавам много съобщения, но нищо не разбирам, казвам им само "благодаря", но не знам дали ме разбират", добави тя.

Ден по-късно, на 9 юли, тя сподели снимка с най-големия си син, Пиетро. 13-годишният младеж е син на актрисата от Мурило Бенисио. На снимката майката се разтапя по сина си. "Значението на думата любов". Тя е майка също на близнаците Антония и София на 7г. от връзката й с Леонардо Ногейра.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...