loading...

сряда, 25 юли 2018 г.

Утре в "Черна любов": Затварят Асу в лудница, Емир опитва да изнасили Нихан, Вилдан опитва да му попречи, а той я изхвърля от къщата, Лейля и Айхан се женят, Мерджан напуска Истанбул (26-и юли)Прочетете какво ще се случи утре (26-и юли) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Лейля и Айхан си купуват желаната къща, за да свият семейно гнездо.

Съдът признава Асу за невменяема и я изпраща в лудница за лечение под полицейска закрила.

Кемал и Емир откриват следите на Халил и тръгват да го търсят.

Емир отново забранява на Нiхан да излиза, като я заплашва с дъщеря ѝ. Не я пуска да отиде на сватбата на Айхан и Лейля.

Мерджан се сбогува с Кемал. Той я пита защо си тръгва. Комисарката едва сдържа чувствата си към него. Нихан ги наблюдава, но Кемал отива при нея. Мерджан се сбогува и с Нихан.

Лейля и Айхан се женят.

Зехир е взел документите от Халил.

Нихан и Кемал танцуват щастливи, близо до младоженците. 

Халил търси помощ от Емир. Той нарежда на неговите хора да го хванат.

Емир побеснява от ревност, че Нихан може да е танцувала с Кемал. Двамата започват да се карат. Емир се опитва да насили Нихан. Вилдан го удря. Емир я хваща и я изхвърля от къщи. Нихан започва да бяга по стълбите от него и пада. Емир се навежда над нея. Мюжгян вижда тази сцена.

Вилдан отива у сестра си. Разказва какво се случва в къщата на Емир. Айхан веднага тръгва натам.

Емир отнася Нихан в стаята ѝ и вика лекар. Нихан отново му казва, че ще напусне тази къща, а той я заплашва, че никога няма да види Дениз....

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!