loading...

сряда, 25 юли 2018 г.

Нанда Коста (Сандра Елена от "Горещи пари") се радва на любовта на приятелката си


Преди месец и половина актрисата обяви публично, че е влюбена в жена.


Нанда Коста и Лан Лан са били видяни на плажа Ипанема във вторник, 24 юли. Актрисата и певицата, които са гаджета, носеха черно фитнес облекло по време на тренировката. Нанда и Лан Лан винаги са фотографирани заедно в свободното им време. Те често се срещат на плажовете на Рио.

Двойката е заедно от 2014 г., когато Нанда е била в ефир с теленовелата "Империя". Но едва на този Свети Валентин, който в Бразилия се празнува на 12 юни, 31-годишната Нанда Коста обяви връзката си с перкусионистката, композиторката и певицата Лан Лан, на 50г. Бразилката пусна пост на датата, празнувайки още една година с приятелката си. "Още един Свети валентин 12/06 с нея", ншиса актрисата заедно с две сърца. Минути по-късно Лан Лан публикува същата снимка и заяви: "С нея е моята любов". Много известни личности коментираха публикацията на Нанда, сред тях и Камила Кейроз (Луиза от "Горещи пари"). Тя написа: "Красиви сте". 

Перкусионистката говори за връзката си с актрисата. "За мен винаги е било всичко много естествено (...) Много хора вече знаеха, но това също е начин, по който тя искаше да се изрази. Беше важен момент, мисля, че трябва да е малко задушаващо да го криеш". Дали ще има сватба - Лан Лан отговори с шеговито: "Успокойте се, хората вече преживяват толкова много заедно, това вече е брак". Нанда Коста и Лан Лан създадоха заедно песен срещу хомофобията.

В момента Нанда Коста се снима в теленовелата на Глобо "Второто слънце", където играе полицайката Маура. След като е била обвинена от Доралисе, че е любовница на партньора й, разкрива, че е лесбийка. За героинята си Нанда направи радикална промяна във визията. Тя остави дългата си руса коса на една страна и се появи с "младежка" потъмнена коса.

Актрисата отпразнува възможността да интерпретира хомосексуална личност в сюжета на Жоао Емануел Карнейро: "Много съм щастлива, получих много съобщения за играта си, много момичета се идентифицират с нейната история и съм благодарна, защото изобщо не е стереотипна".Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!