loading...

четвъртък, 26 юли 2018 г.

Утре във "Висше общество": Едже и Мерт се събират, а човек на Бедия ги снима докато се целуват, Керем дава половината от спестяванията си на "майката" на Джансу, Суде разбира, че Джансу е от висшето общество (27-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (27-и юли) в следващия епизод на турски сериал "Висше общество", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV и от 23:00 до 00:30 часа по bTV Lady.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Висше общество", като отворите този линк - https://www.facebook.com/VissheObshtestvoBG/

Керем отива в бедняшкия квартал, за да търси Джансу. Мерт му звъни и разбира, че е пред къщата, в която в действителност Джансу не живее. Керем му се оплаква, че Джансу не иска да му вдигне и го моли той да ѝ звънне. Мерт го убеждава да си тръгне от там, а той ще се обади на Джансу. 

Бедия наема човек, който да започне работа в "Олива" и който да разбере коя е любимата на Мерт. 

Джансу отива при Едже и ѝ се оплаква, че Суде е вдигнала телефона на Керем. През това време идва Мерт. Едже е бясна и казва на Мерт да стои по-далеч от нея, а Керем - от Джансу. 

Едже и Джансу отиват в "Олива". Керем ги среща и иска да разговаря с Джансу. Джансу го пита къде е бил снощи, но той отвръща по същия начин, по който тя му е отговаряла, когато я е питал къде се намира и коя е всъщност. 

Мерт организира прощално парти за Керем в "Олива". 

Суде се сблъсква с Джансу. Джансу ѝ казва да внимава. 

Керем отива да говори с Едже. Той ѝ казва, че си тръгва от "Олива", но преди да го направи трябва да свърши нещо - поверява Мерт на нея. Едже се вслушва в думите му и отива и целува Мерт пред всички в "Олива". Тя му казва, че му е простила. Човекът на Бедия ги снима. 

Метин успява да изненада Сюрея. 

Керем споделя с Мерт, че половината от парите си ще ги даде на семейството на Джансу. 

Суде започва да разпитва за Джансу и разбира, че тя пази много тайни. 

Суде отива и се заключва с Джансу в съблекалнята. Казва ѝ, че трябва да поговорят. Суде ѝ разглежда нещата и я пита как със заплата на продавачка е купила марковите чанти и дрехи. 

Керем отива и дава куфарче с пари на жената от квартала, която мисли за майка на Джансу. 

Суде проследява Мерт до къщата на Джансу и ги вижда как разговарят. Разбира, че Джансу е от висшето общество. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!