loading...

четвъртък, 26 юли 2018 г.

Утре в "Прости ми": Кадер разбира от Ийт, че Джейлян е блъснала Нериман, Атеш е ранен, а Севги се скрива в колата на Галип, който я отвежда до Атеш и Гюлюм (27-и юли)

Прочетете какво ще се случи утре (27-и юли) в следващия епизод на турския сериал "Прости ми", излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по NOVA!

Фирдевс отвежда Зюхре в апартамента, в който се намират лични вещи на Филиз. Зюхре се убеждава, че Филиз е любовница на Осман. Зюхре вижда Осман и го обвинява за аферата. Осман отрича да й изневерява, но й признава, че Филиз е биологичната майка на Мурат.

Нериман е оперирана по спешност, но така и не идва в съзнание. Джейлян е притеснена, че ще бъде обвинена в убийство, ако се докаже участието й в инцидента.

Ийт споделя с Кадер, че е видял Джейлян да блъска Нериман.

Ахмет се завръща и Елмас решава да скрие от него, че годеникът на Мелис e бивш съпруг на Фериде.

Муртаза нарежда на помощника си да открие Гюлюм и Атеш.

Севги посещава Галип, приемния баща на Атеш. Разпитва го за починалия си син и настоява, че с майчиното си сърце усеща, че детето й е живо.

Преследвачът на Атеш насочва пистолет към него. Следва схватка и Атеш е ранен, а непознатият успява да избяга.

От телефона на Атеш, Гюлюм се обажда на Галип и той се отправя към тях. Севги успява да се скрие в колата му и така стига до мястото, където се крият Гюлюм и Атеш.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!