loading...

четвъртък, 12 юли 2018 г.

Първо промо на "Кралицата на Юга 2", но стартът се отлага


Няма да е тази година! Феновете на Кейт дел Кастийо и "Кралицата на Юга" ще трябва да почакат още малко...

Телемундо обяви, че така чаканият втори сезон ще се появи на екран в началото на 2019, а не през тази година, както беше планирано първоначално. Успешният супер сериал, който се снима от няколко седмици в Европа и Колумбия, ще бъде с полуобновен състав. 

Каналът все пак пусна първо промо на историята с Кейт дел Кастийо с мотива, че някои сцени са заснети в Русия, седалището на Световното по футбол. Във видеото се вижда Кейт дел Кастийо, която играе Тереса Мендоса, испанският актьор Антонио Хил, който играе руснака Олег Ясиков, един от най-любимите герои от първия сезон и големият Умберто Сурита, който отново играе Епифанио Варгас. 

"Тази година много отидоха в Русия да търсят слава и през 2019 Кралицата се връща за трона си... нов сезон само по Телемундо", гласи първото промо.
Във втория сезон Тереса Мендоса е принудена да се върне към опасния свят на наркотрафика, за да спаси живота на дъщеря си, която е отвлечена. След осем години тя се връща в Мексико, за да се изправи пред враговете и миналото си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...