loading...

неделя, 29 юли 2018 г.

Утре в "Черна любов": Емир отвежда Нихан в една планинска хижа, Кемал я спасява и тя отива на заседанието на борда на холдинга, обвинявайки Емир пред всички, че е действал незаконно (30-и юли)Прочетете какво ще се случи утре (30-и юли) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Докладват на Емир, че Халил е заловен. Емир дава на Нихан да подпише документ, заплашвайки я. Тя го подписва, а съпругът ѝ я затваря далече в провинцията.

Хората на Кемал не успяха да освободят Халил, но това е само инсценировка и поставят на колата бръмбар.

Емир напуска къщата и заключва Нихан. Предупреждава охраната да внимават. Кемал праща съобщение на Нихан с дронове и заповядва на хората си да действат. Те пускат газ и влизат. Кемал спасява своята любима и заключва приспаната охрана. 

Емир разпитва Халил. Разбира какви са плановете на племенника и си тръгва. Звъни по телефона на охраната в къщата, но Айхан му изиграва номер.

Емир взима Дениз, докато Зейнеп спи. Започва да я харни. Зейнеп се събужда. Изненадва се, че бебето го няма, слиза долу и вижда, че Емир го храни. Зейнеп му припомня, че Дениз е резултат от химията между брат ѝ и Нихан. Отново го моли да остави съпругата си. Той твърди, че в тази война има само един победител.

Нихан и Кемал наблюдават изгрева заедно и мечтаят.

Емир започва да се съмнява, че жена му е останала заключена в къщата. Звъни на своя човек и заповядва веднага да замине при Нихан. Кемал и Айхан разпитват Халил.

На съвещанието на борда Емир представя пълномощно от Нихан. Лейля го пита защо. Нихан се появява в заседателната зала. Къса пълномощното и обявява, че е подписано по незаконен начин. Нихан отказва да подписва всякакви документи и вика Лейля в кабинета си...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!