loading...

неделя, 29 юли 2018 г.

Утре в "Остани с мен": Ахем съобщава на Гопи... (30-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (30-и юли) в следващия епизод на индийския сериал "Остани с мен", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Остани с мен", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SaathNibhanaSaathiyaBG

Гопи подсказва на Джигар да купи подарък на Раши за Навратри. 

Джигар предлага на Раши да си избере сари от бутика на Теджас. Раши избира най-скъпия тоалет, но понеже няма пари да го плати, го взема под наем. Сарито се скъсва и Урмила съветва дъщеря си да припише вината за това на Гопи. 

Раши подарява тоалета на Гопи и след това я заблуждава, че тя го е скъсала. Убеждава Гопи да зашият дрехата и да я върнат на продавача. 

В бутика Гопи и Раши срещат Кокила и Ахем. Гопи признава, че е скъсала сарито, което иска да върне. Теджас е впечатлен от бродерията на Гопи и настоява да приеме тоалета като подарък, тъй като възнамерява да използва дизайна ѝ за друго сари. Той препоръчва на Гопи да се заеме с моделиерство. 

Ахем получава резултатите на Гопи, която е преминала изпита, но със среден резултат. Той ѝ съобщава резултатите. Гопи ще продължи образованието си дистанционно. 

Източник: ТВ Сага 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!