loading...

понеделник, 30 юли 2018 г.

Утре в "Семейни тайни": Кадир и Хасрет решават да се изследват и да станат донори на Мерт, Нилгюн решава да замине за Истанбул, Сузан скрива омразата си към Нилгюн и семейството й (31-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (31-и юли) в поредния епизод на турския сериал "Семейни тайни", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Семейни тайни", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SemeiniTainiBG/

Мерт е в болницата в тежко състояние след падането. Има нужда от трансплантация на бъбрек.

Кадир заявява, че не се интересува от състоянието на Мерт. Той няма доверие на баща си.

Нилгюн се интересува от състоянието на Мерт.

Бащата и майката на пострадалия нямат съвместимост и не могат да бъдат донори. Сузан моли Кемал да направи нещо, за да спасят сина си. Кемал споменава пред лекаря, че Мерт има друг брат и сестра. Разказва историята на жена си. Сузан сега разбира защо са честите пътувания до Адана.

Хасрет споделя с майка си, че Керим ѝ е предложил брак, но се страхува, че е излъгала годеника си, че няма баща.

Мерт решава да отиде до Адана, за да говори с другите си деца да му помогнат да спаси Мерт.

Нилгюн се скарва с брат си заради връзката ѝ с Кемал Ипекчи.

Хасрет разбира, че годеникът ѝ е предложил брак заради парите на баща ѝ. Тя му отказва брак. Керим я заплашва да остане с него, защото ще издаде тайната ѝ на медиите.

Сузан не послушва мъжа си и тръгва с него за Адана.

Кадир е изпълнен с омраза към брат си. Споделя със своя приятел, че е раздвоен. Хасрет минава разплакана пред тях. Кадир отива при нея, за да я успокои. Тя му казва за Керим и заплахите му. Кадир започва да бие Керим, Ибо ги разтървава.

Кемал се опитва да обясни на Сузан, че всичко е било мимолетно влечение и са били заедно само веднъж.

Сузан се запознава с Нилгюн и семейството ѝ. Обяснява на съперницата си за състоянието на Мерт и ги моли да се изследват и да станат донори на Мерт. Нилгюн отказва. Кемал заявява, че всичките му деца са важни за него. Хасрет пожелава да даде бъбрека си, защото Мерт е неин брат и е човек. Кадир също се съгласява да му направят изследванията. Нилгюн се опитва да ги разубеди.

Сузан е бясна, но се сдържа заради Мерт. Една от комшийките ги вижда и поздравява Кемал.
Нилгюн излиза при семейство Ипекчи. Казва им, че децата подготвят багажа си, но и тя иска да дойде в Истанбул. Фадъл също решава да придружи сестра си и племенниците. Сузан е радостна, че все още има шанс да спаси сина си.

Лекарите правят необходимите тестове на Хасрет и Кадир...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!