loading...

понеделник, 30 юли 2018 г.

Утре в "Черна любов": Кемал заплашва Емир и той се развежда с Нихан, Кемал и Нихан празнуват своето щастие, Зейнеп получава запис, с който може да вкара Емир в затвора (31-и юли)Прочетете какво ще се случи утре (31-и юли) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Тарък бръсне Галип в затвора. Притискайки го, научава името на посредника с фалшивите мини.

Нихан поставя условие на Емир, че ще подпише само ако съпругът ѝ разкара кучетата си от дома и тя прегърне дъщеря си. Той се съгласява.

Тарък съобщава на брат си името на фирмата посредник.

Зейнеп предава Дениз на майка ѝ. Нихан освобождава сестрата на Кемал.

Банките продължават да отказват кредити на фирма "Козджоулу". Емир се досеща, че Халил е проговорил.

Зейнеп намира забравения пакет за Кемал. Открива в него флашка. Вижда запис на цялата измяна, която Емир организира, за да обвинят Озан в убийство. Как подменя пистолета и слага такъв с истински патрони. Пакетът е изпратен от Хакъ. Зейнеп отива при Асу в лудницата.

Емир пристига в склада, където би трябвало да е Халил, но там го чака Кемал.

Асу казва, че клипът, който е гледала, е истина. Сега Зейнеп може да прати Емир в затвора или да го спаси заради детето, което носи.

Кемал поставя ултиматум на Емир - или да се разведе доброволно с Нихан, или да влезе в затвора. Емир подписва споразумението с Кемал, но го заплашва, че следващият път ще подпише всичко с неговата кръв. 

Кемал съобщава на любимата добрата новина, че вече е свободна от оковите на Емир. Тримата отиват у Лейля и Айхан.

Емир отново заявява, че войната едва сега започва...

Лейля вдига тост за неизгасващата любов между Нихан и Кемал.

Емир е на свиждане на Асу. Тя му припомня, че вече е изгубил всичко и кулите, които е изграждал, рухват. Емир се кани да помрачи щастието на влюбените, докато събере сили за отмъщение...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!