loading...

четвъртък, 2 август 2018 г.

Утре в "Черна любов": Асу опитва да убие Нихан, а Лейля я прострелва, Емир и Зейнеп се женят (03-и август)Прочетете какво ще се случи утре (03-и август) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Вечерта родителите на Кемал идват да искат Нихан за снаха.

Мюжгян казва на сина си да остави миналото и да се погрижи за Зейнеп и нероденото им дете. Емир продължава да страда от своята несподелена любов към Нихан.

По традиция Хюсеин иска Нихан за снаха, а Вилдан я дава за съпруга на Кемал.

Емир вика Зейнеп при него. Момичето отива и вижда, че всичко в дома му е украсено и гражданското лице я чака, за да ги ожени. 

Нихан и Кемал правят годеж. Айхан слага халките.

Зейнеп е шокирана. Емир й обещава, че прави всичко заради нея. Мюжгян я моли да даде шанс на сина й. Емир и Зейнеп сключват брак. След церемонията Емир се отделя от новата си съпруга. Казва на Зейнеп, че отново му се е поддала. Мюжгян се опитва да защити снаха си.

Вечерта Асу използва възможността да избяга. Излючва тока в клиниката. Отключва вратата на етажа и излиза от болничното заведение през задния вход. Хората на Емир я чакат.

Годениците започват да обсъждат сватбата.

Зейнеп влиза в стаята си нещастна. Емир изпраща снимки от бракосъчетанието на Кемал.

Кемал отива пред дома на Емир. Двамата се срещат, Кемал отива да види сестра си. Вика я да си тръгнат заедно. Зейнеп му казва, че с Емир са се оженили и моли Кемал да си тръгне.

Годежната торта е била пълна със сънотворни. Завеждат Асу пред дома на Лейля, където всички трябва да са заспали. Емир си ляга до Зейнеп, но си представя, че говори с Нихан.

Докато шофира на Кемал му се доспива.

Хората на Емир са изключили телефона и са неутрализирали охраната. 

Кемал звъни на Нихан, но тя не отговаря. Въпреки налегналата го дрямка, Кемал обръща колата и подкарва към жилището на любимата си.

Асу прониква в къщата.

Кемал се обажда на Хакан да изпрати екип в къщата. Комисарят веднага реагира.

Асу се опитва да убие Лейля с отрова. Емир е подготвил този план.

Кемал заспива по време на движение, пътувайки към къщата. Пристигайки там с последни сили, той натиска клаксона на колата.

Асу решава да убие Нихан. Лейля се събужда, вижда Асу в стаята на племенницата си и стреля... 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!