loading...

петък, 3 август 2018 г.

Българска следа в новия трети сезон на "Скорпион" - от 09-и август по NOVA


Български хакери заплашват световния мир в премиерния за ефира на NOVA трети сезон на хитовия екшън сериал “Скорпион”.

Завладяващата поредица, вдъхновена от истинската история на ирландеца Уолтър О’Брайън - хакерът с един от най-високите коефициенти на интелигентност в света, се завръща в национален ефир с нови епизоди на 9-и август в 21:00 часа по NOVA. 

В третия сезон създателят на хитовия екшън-трилър Ник Сантора ще постави екипа от супер гении в серия нови изпитания с невъзможен изход, а събитията ще надминат всички очаквания. Още в първи епизод екипът на Уолтър ще се изправи пред предизвикателството да предотврати ядрен апокалипсис, след като хакери установяват контрол върху системите на командването на флота и заплашват да активират атомните оръжия на борда на самолетите и корабите, изстрелвайки ги към Лос Анджелис и други големи американски градове. Екип “Скорпион” проследява хакерската атака и установява, че е извършена от България. Слай, Кейб и Тим се отправят към София на борда на един от най-бързите самолети в света, за да открият извършителите, но в столицата ни ще се сблъскат с местната мафия. 

Не пропускайте началото на премиерния трети сезон на “Скорпион” и срещата на ексцентричния гений Уолтър О’Брайън и екипа му от брилянтни гении със сложните високотехнологични заплахи на съвремието.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!