loading...

понеделник, 6 август 2018 г.

Утре в "Семейни тайни": Мерт и Кадир се сбиват и са арестувани, Кадир напуска майка си, а Мерт и Чичек дома на баща си (07-и август)


Прочетете какво ще се случи утре (07-и август) в поредния епизод на турския сериал "Семейни тайни", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Семейни тайни", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SemeiniTainiBG/

Мерт иска да реши проблема с Кадир. Предлага му всичко, само баща им да не се развежда със Сузан. Кадир не е съгласен, защото не иска нито част от наследството, нито пари. Мерт се кара с Кадир. Двамата се сбиват. Едже се намесва. Вика за помощ.

Кемал и Сузан се опитват да овладеят фирмата, казвайки, че всичко е наред. Две от служителките клюкарстват. Сузан ги чува и ги уволнява.

Фадъл дава пари на Керим. Младежът недоволства, но вуйчото го убеждава да се крие, защото Кемал е полудял. Керим се опитва да изнудва вуйчото, но Фадъл му казва да бъде търпелив и да чака.

Едже се обажда на Кемал и му казва, че са в Адана, а Мерет и Кадир са задържани в полицейския участък, защото са се сбили.

Кемал казва на Едже, че е загубил доверие в нея. После слиза при задържаните. Казва и на двамата, че са свободни. Синовете му отказват да тръгнат с него. Кемал е решил да остане при тях. Кадир му казва да направи избор при кого ще остане.

Фадъл казва на Хасрет, че са разрушили ателието. Нилгюн казва, че полицията е уведомена и до седмица ще отворят ателието отново.

Хората от Адана се опитват да изгонят Нилгюн и започват да хвърлят камъни по къщата им. Фадъл ги разгонва.

Кемал се ядосва и казва на Кадир, че ако това се повтори ще види сметката и на двамата, без да му пука. Синът се извинява на баща си.

Фадъл разказва на Кемал какво се е случило.

Сузан разбира, че Мерт е в Адана, а съпругът ѝ ще го доведе. Сузан беснее и се заканва на мъжа си.

Кемал говори с комисаря и се уверява, че ще има полицейски екип пред дома им. Казва на Нилгюн, че  Мерт и Кадир са се скарали. Кемал я пита защо не го търси и дали сама ще решава проблемите. Нилгюн му казва, че не може нищо да направи. Кемал отговаря, че поне трябва да му се обади. Нилгюн е отчаяна и Кемал я прегръща. Тя гордо се откъсва от него.

Мерт достига до извода, че Кадир прилича много повече на баща им.

Сузан иска обяснение на сина си. Мерт нищо не ѝ казва. Тя се обръща към Кемал и започва да го заплашва. Сузан решава да си тръгне от тази къща.

Мерт обяснява на сестра си, че разводът е най-доброто решение.

Кадир и Ибо откриват скривалището на Керим. Той излиза, но двамата младежи го пресрещат. Ибо започва да го налага. Керим казва на Кадир, че вуйчо му е виновен. 

Фадъл се е договорил с нападателите. Плаща на техния предводител, за да си мълчи. Кадир пита вуйчо си дали това е вярно.

Адвокатите са подготвили документите за развода на Сузан.

Фадъл казва на Кадир, че майка му го е излъгала и че няма да се омъжи за Кемал. Кадир не вярва, че Нилгюн е способна да го излъже.

Чичек и Мерт си стягат багажа, за да напуснат къщата.

Кадир също си тръгва от неговия дом. Обвинява майка си, че го лъже и че няма да се омъжи за Кемал. Нилгюн казва, че не може да приеме този брак. Кадир ѝ казва, че е предпочела гордостта си вместо него...

Мерт казва на баща си, че са съгласни с развода и че няма да му пречат да го направи. Поставя условие на Кемал да не се жени за Нилгюн, защото те не могат да приемат другите си деца...

Нилгюн обяснява на децата си, че тя е причината да се разделят с баща им...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!