loading...

понеделник, 6 август 2018 г.

Утре в "Черна любов": Емир е готов да провали сватбата на Нихан и Кемал, Зейнеп разкрива плановете му (07-и август)Прочетете какво ще се случи утре (07-и август) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Фехиме иска да направи къна вечер на Нихан, но Кемал й казва, че любимата му вече празнува моминското си парти. Фехиме идва на партито и вижда, че Нихан  танцува върху масата. Кемал носи нещата за вечерта.

Емир получава снимки от нает фотограф. Зейнеп се опитва да разбере какви са тези снимки, но Емир тактично я гони от кабинета си.

Под ръководството на Фехиме започва къна вечерта на Нихан, както го изискват традициите.

Докато Емир е в банята, Зейнеп търси снимките. На тях има изображение на мястото на сватбата на Кемал и Нихан. Емир няма снимка на Дениз и страда от това.

Айхан страда по Лейля, която е в затвора до началото на съдебния процес за стрелбата срещу Асу.

Емир научава, че планът му се изпълнява, така както е направен.

Галип си намира нож в затвора.

Холдинг "Козджоулу" е с блокирани сметки и не може да прави разплащания.

Галип наръгва Тарък. Братът на Кемал се подготвя за това нападение. Тарък иска да лепнат на Галип обвинение за опит за убийство.

Фехиме и Вилдан не могат да се разберат по подробностите около сватбата. Вилдан е почитателка на съвременните сватби с класическа музика, а родителите на Кемал на традиционните.

Емир подготвя своя сватбен подарък и надзирава лично какво прави наемният убиец.

Емир говори с един от хората си, че сватбата няма да стане. Зейнеп чува това и си спомня за снимките. Сестрата на Кемал подслушва разговорите на съпруга си. Поръчва на Еда да проследи мъжа.

Тарък разказва на брат си какво е направил Галип. 

Емир не иска и да чуе за баща си. Толкова е сигурен в победата над Кемал.

Вилдан подарява своята огърлица на дъщеря си от името на баща ѝ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!