loading...

неделя, 12 август 2018 г.

Толгахан Сайъшман с подаръци за жена си за над 1 милион


Амелда Абази опредено е късметлийка в любовта...

Съпругата на любимеца на милиони зрители по целия свят Толгахан Сайъшман непрестанно бива сюрпризирана от половинката си, като по изчисления на турската преса подаръците през последния месец надхвърлят колосалната сума от 1 милион.

Наскоро екранният Ийт от "Сега и завинаги" заведе жена си на романтично пътешествие до Франция, където междувременно имал и работен ангажимент. "Съчетахме полезното с приятното. Макар че имах задължения, си беше като ваканция", сподели пред журналисти 36-годишният актьор.

Любимият Кенан от "Черната перла" изненада Абази и с билети за концерта на Бионсе там, като по този начин сбъдва нейна детска мечта. "Обожавам Бионсе! Тя за мен е пример за подражание, а да я видя на живо ми е мечта от дете", довери развълнувана албанската телевизионна водеща и модел, която това лято получи и чисто нов автомобил "Рейндж Роувър" от любящия си съпруг.

Последният израз на обич от страна на Толгахан към Амелда е музикален клип, който красавицата снима тези дни заедно със световноизвестния диджей Махмут Орхан. В знак на благодарност, Абази сподели с последователите си в Инстаграм безгранчната си любов към Сайъшман, като под снимката написа "Винаги с мен"...

Изданията в южната ни съседка шушукат, че явно Алмеда наистина е успяла да култивира иначе непокорния си мъж. Преди години Толгахан имаше лоша слава - минаваше за несговорчив и дори посягаше. Известен стана случая, когато бе пребил бившата си годеница и едва се измъкна от затвора.

Той обаче няма илюзии за себе си. Признава, че е много тежък характер - отдава се на сто процента в любовта, но нито една от всичките прекрасни жени, с които е бил, не пожелала да се омъжи за него. Алмеда явно е укротила дивия звяр в него и без страх пожела да сподели живота му.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!