loading...

неделя, 12 август 2018 г.

Неслихан Атагюл и Кадир Доулу отново заедно в нов сериал?


Екранните Маджит и Нериман отново двойка в нов сериал...

Съпрузите Неслихан Атагюл и Кадир Доулу, познати на зрителите у нас от хитовия сериал "Двете лица на Истанбул", има вероятност да се завърнат на малкия екран в южната ни съседка в общ проект, който да се завърти от догодина в ефира на Kanal D.

Любимците на публиката са били поканени от продуцентите Ямур Унал и Фатих Аксой да изпълнят главните роли в предстоящия им сериал "Стена" (Baraj) след отказа на Бурджу Бириджик ("Песента на живота") и Енгин Акюрек ("Пепел от рози").

"Стена" е римейк на едноименния турски филм от 1977 г. с Тюркян Шорай, майка на продуцентката Ямур Унал. Ако Неслихан и Кадир се включат в поредицата, екранната Нихал от "Черна любов" ще играе ролята на проститутка, а Доулу ще се превъплъти в принца на бял кон, който ще я спаси от пороците в името на любовта.

Напомняме Ви, че искрата между Неслихан и Кадир пламна през 2013 г. на снимачната площадка на сериала "Двете лица на Истанбул", който се превръща в тотален хит не само в Турция, но и по целия свят. Двамата се ожениха през 2016 г., като наскоро празнуваха втората годишнина от сватбата си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!