loading...

събота, 11 август 2018 г.

Юлиан Вергов и Диана Димитрова - магическа химия между актьори с 20 години разлика


Можете ли да си представите, че Юлиан Вергов и Диана Димитрова от любимия медицински сериал "Откраднат живот" всъщност имат 20 години разлика във възрастта? Двамата дотолкова пленяват зрителите пред екраните с любовната химия помежду си, че това, честно казано, изобщо не си личи...

Докато Юлиан е роден през 1970 г. и скоро отбелязва петдесети юбилей, екранната му партньорка Диана Димитрова (р. 1990 г.) е в кулминационната фаза на 20-те. Актрисата е родом от Добрич, като от няколко години живее в София в таванско студио, което сама декорира. Получава ролята на д-р Огнянова преди година след 30 кастинга само за едно лято. Шанс ѝ дава продуцентът Евтим Милошев, който открива таланта ѝ след епизодични включвания в "Столичани в повече" и "Откраднат живот" (в първи сезон, където играе медицинска сестра).

Звездата на Юлиан пък изгрява през 2002 г., когато оглавява първия български ситком "Тя и той" заедно със Стефания Колева. Тогава Димитрова е на 12 и едва ли си е и представяла, че ще има "вземане-даване" с този "батко от телевизията" 15 години по-късно. Съдбата обаче е непредвидима - събира ги и ги прави любима двойка на българските зрители...

Наскоро в мрежата се появиха спекулации за връзка на Юлиан и Диана и извън снимачната площадка. Двамата, освен че го играят влюбени, на няколко пъти биват засичани по кафенета от фенове и папараци. Дали обаче има нещо повече, си знаят само те... Екранната д-р Огнянова не крие дългогодишна връзка с писателя Калин Терзийски, който ѝ посвещава книгата "Любовта на 45-годишния мъж" през 2013 г., когато са още заедно.

За радост на зрителите, след едносезонно отсъствие, доцент Банков се завръща в "Св. Кирил", като с него идва и съпругата му Ева, която в последния епизод на четвърти сезон излезе от кома след претърпян инцидент с мотор. В ролята ще се превъплъти Ана Пападопулу, позната от игралните филми "Светът е голям и спасение дебне от всякъде" и "Мисия Лондон".

"В този сезон Банков е много по-различен от преди, по-освободен. В любовта ще има пикове и спадове, както във всяка любовна история", споделя Вергов, който в този сезон вместо директорски костюм ще облече лекарска престилка. "В действителност на всички ни се случват едни и същи неща - влюбваме се, разлюбваме се, обичаме се. За нас важното е да покажем как преминаваме през тези емоции и как се справяме с тях", допълва продуцентът Евтим Милошев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!