loading...

събота, 11 август 2018 г.

Кауа Реймонд и Марина Руи Барбоза позират заедно


Кауа Реймонд и Maринa Руи Барбоза се обединиха в кампания за марка за облекло. 


На снимките актьорите се появяват легнали на пясъка на красив плаж. Пролетната кампания на Colcci за 18/19 г. е с участието на актьорите и се позовава на едно от движенията на съвременното изкуство, фантастичния реализъм. На снимките артистът Maтеус Байлон носи своя собствена вселена, представена от фантастични същества, а двамата актьори показват акцентите за сезона: естествени леки материи в свеж цвят със сини тонове и светло розово, както и различни нюанси на зелено.

Марина приключи със сериала "Бог спаси краля", но няма да си почива, защото ще участва в "Седмия пазител". Кауа, от своя страна, продължава със записите на "Железният остроя". 

Наскоро Марина, който е омъжена за бизнесмена Шанде Неграо, отговори на феновете си за планове да забременее. "Това ще почака" - отвърна тя. Известна още от дете, Марина бе попитана също дали славата и показността вече я карат да се замисли да се откаже от професията. "Никога не съм мислила за спиране, моята воля и моята любов към работата са по-големи от всякакви препятствия, но, разбира се, има трудни времена". Кауа беше на Малдивите с приятелката си, водещата Мариана Голдфарб. Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!