loading...

вторник, 21 август 2018 г.

Утре в "Семейни тайни": Кадир и Мерт са отвлечени, Кемал трябва да направи избор кой от синовете му да умре, Хасрет удря шамар на Чичек (22-и август)


Прочетете какво ще се случи утре (22-и август) в следващия епизод на турския сериал "Семейни тайни", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Семейни тайни", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SemeiniTainiBG/

Нилгюн продължава да ревнува съпруга си от бившата му.

Сузан отива при Кемал в кабинета му. Започва да го разпитва дали има семейни проблеми. После го пита кой е Азис. Кемал не ѝ отговаря.

Маджиде отива при Нилгюн. Тя пита свекърва си защо я мрази. Маджиде отговаря, че е загубила мъжа си, защото Кемал много се е карал заради децата ѝ с баща си. Бабата е обидена за това, че мъжът ѝ е починал и обвинява Нилгюн за неговата смърт.

Кадир и Мерт започват да работят в отдела.

Чичек прехвърля файла от скритата камера в мултимедията в концертния салон. 

Сузан организира бизнес вечеря за Кемал, на която и тя да присъства.

Маджиде съобщава на своята нова снаха, че ще се радва, когато си тръгва. Сузан се обажда на свекърва си, че вечерта ще закъснее, защото има бизнес среща с Кемал. Той също предупреждава семейството си, че ще закъснее. Маджиде продължава да стимулира ревността на Нилгюн.

Хасрет пуска мултимедията пред учениците и на екрана излиза клипа от камерата, на който тя се съблича. 

Кадир отива при Едже, за да ѝ занесе някакви документи. Моли я за помощ в работата. Тя му предлага да работят вечер по този проект. На излизане се срещат с Мерт. Той пита брат си какво прави в бутика. Кадир си тръгва мълчаливо. Мерт също моли Едже за помощ, като ѝ се извинява и настоява за помощ. 

Хасрет се опитва да предпази сестра си и директорът на училището им дава последен шанс. В коридора Хасрет удря шамар на Чичек. Момичето ѝ се заканва.

Танерт се опитва да омилостиви Азис, който търси отмъщение заради самоубийството на баща му. Азис иска Танер да доведе децата на Кемал при него.

Мерт отива при Седеф. Момичето се радва да го види. Казва ѝ, че онова е било грешка. Моли Седеф да не го търси повече. Тя се качва да пее на сцената и посвещава първата песен на него.

Едже води Кадир в същия клуб, където пее приятелката ѝ. Мерт ги вижда заедно и се ядосва. Кадир моли Едже да си тръгват. Тя обаче не иска. Настоява Кадир да остане с нея. Той се съгласява.

Кемал и Сузан са сами в заведението. Нилгюн ги вижда и се присъединява към тях. Кемал е изненадан. В това време идват гостите. Кемал представя Нилгюн на бизнес партньорите си. Нилгюн се чувства унижена и си тръгва. Кемал я настига и я пита какво става. Нилгюн се оплаква от прислужницата и показва снимката. Кемал се радва, че го ревнува. Кемал се сбогува с гостите си и тръгва с нея.

Седеф слиза от сцената и Мерт я целува. Едже е като гръмната, но умира от ревност. Кадир ѝ казва да си тръгват. Извън заведението Едже споделя с Кадир, че иска и тя да е лоша и целува младежа. Мерт ги вижда. Кадир заявява на Едже , че не иска да е резервата и си тръгва.

Хасрет е ядосана, намира камерата и я троши.

Кемал заявява на жена си, че няма да допусне това да се повтори. Двамата се прегръщат и влизат в дома си.

Кадир споделя с Ибо, че е разочарован от хората в Истанбул. Не може да приеме тяхното двуличие.

На сутринта Танер отива при дъщеря си в бутика. Изпраща я за кафе. Използва телефона ѝ и праща съобщения на Мерт и Кадир, като им определя среща.

Кемал предупреждава прислужницата да се държи добре с Нилгюн, иначе ще я уволни.

Йелда признава на майка си, че е влюбена в Кадир.

Фадъл отново идва в къщата и се интересува дали сестра му е говорила с охраната.

Кемал предупреждава Сузан да не се занимава с него.  

Азис предупреждава Кемал да се прибере у тях, защото Нилгюн ще има нужда от помощ. 

Фадъл търси сейфа на Кемал.

Прислужницата дава плик на Нилгюн. Тя вижда, че Кадир и Мерт са завързани в един басейн. Обажда се на Кемал, който тръгва веднага, взимайки и Сузан.

Азис ги е прибрал, като ги заплашва, че Кемал ще направи своя избор кой от двамата да оцелее.

Кемал заплашва мафиота, че ще го убие. Азис настоява Кемал да избере един от двамата, който да остане жив.

Кадир уверява брат си, че баща им ще ги спаси.

Азис пуска водата да тече в басейна.

Кемал тръгва да търси синовете си....

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!