loading...

вторник, 21 август 2018 г.

Утре във ФИНАЛА на "Черна любов": Кемал и Емир умират (22-ри август)Прочетете какво ще се случи утре (22-и август) във финалния епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Емир освобождава Айхан. Полицията следва колата на Кемал. Емир се прехвърля в колата на Баран. Бившият рейнджър изхвърля телефоните и качва в колата си Кемал. Полицията загубва следите им.

Емир и Кемал се прехвърлят в трета кола. Гражданин се обажда в полицията, че е чул женски викове в една изоставена фабрика. Хакан веднага праща екип натам.

Емир пуска Кемал в планината и му казва къде е Нихан. Поставя му условие да я спаси за 20 минути. Нихан е вързана за една скала над реката. Той вижда любимата си. Нихан му казва, че около нея има минно поле. До нея има бомба с часовник. Остават 10 минути, докато гръмне. Кемал тръгва внимателно към любимата си. Тя отново го умолява да не го прави.

Докато върви Кемал стъпва на мина и спира. Нихан му казва да не мърда.

Остават 4 минути, докато бомбата до Нихан гръмне. Емир се появява в минното поле. Баран го е инструктирал откъде да мине и той достига до Нихан. Откача  бомбата и освобождава Нихан.

Емир повежда Нихан по стъпките му, за да излязат от минното поле. Нихан побягва. Емир тръгва след нея. Хваща я, но стъпва на мина. Придърпва Нихан към него. Емир звъни по телефона на Баран. Моли го за помощ. Рейнджърът отказва. Кемал моли Емир да пусне Нихан да се измъкне от полето. Емир ѝ обяснява как да излезе от мините. Кемал моли Нихан, след като излезе, да се обади на полицията.

Хакан арестува Асу и Баран.

Полицията пристига до минното поле, но за съжаление нищо не може да направи. Сапьори обхождат терена и обезвреждат другите мини. Прерязват кабелите и казват на Емир да си дръпне крака и да тръгва. Той го прави, но Кемал го хваща и му казва, че двамата ще умрат. Хакан моли Нихан да си тръгват, защото повече нищо не може да се направи, а полето може да се взриви.

Кемал заповядва на Хакан да отведе Нихан, дори ако трябва да използва сила. Тя не иска да тръгва. Кемал ѝ казва, че е написал писмо, което да чете, когато загуби надежда.

Кемал си дръпва крака и мините се взривяват...

КРАЙ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!