loading...

петък, 10 август 2018 г.

След няколко аборта Фабиан Риос и съпругата му чакат бебе


Двойката очаква с нетърпение появата на бебето, което ще прави компания на дъщеря им Лусия.


Двамата актьори, Фабиан Риос и Юли Ферейра, са много щастливи. Родители на 9-годишната Лусия, двойката отново чака бебе, което смятат за "чудо на Бога". "Бог е верен на думата си и обещанията му се сбъдват, нов живот идва в нашия дом, след като почти изгубихме надежда, мощно Бог продължава да ни дава повече щастие с ново дете, но най-вече другарче за нашата Лусия, които се надяваме, че ще бъдат най-добри партньори в живота", написа Юли в социалните мрежи.

От своя страна, Фабиан Риос благодари на жена си за привързаността, която той изповядва всеки ден. "Не ми е само жена Юли Ферейра, тя е моята дама, гадже, любовница, приятелка, съучастница, партньор, също е майка на второто ми дете, момиче или момче, Бог знае това, но това, за което сме сигурни, е, че ще се погрижим за него с душата си", пише той.

"Това е втори шанс за нас", казва 38-годишният красавец за второто му дете, което идва след преодоляване на семейна криза и загуба на няколко бременности. Двойката говори за тези болезнени процеси, които са превъзмогнали и за щастливия етап, който живее днес. "Това е щастие, но повече от всичко го наричаме чудо на Бога", казва Риос. "Искахме да говорим, защото изгубихме деца".

В същото време, Ферейра, на 33г., говори за любовната си връзка с актьора, как те се срещнаха преди да бъдат известни преди осемнадесет години в Колумбия и как те са се изправяли пред предизвикателства от всякакъв вид заедно. Актрисата разкрива и симптомите, които е имала по време на бременността си. "Истината е, че е силно очаквано и желано", казва тя за бебето си, което ще се роди през февруари. "Бог беше много щедър с нас".

Да се наслади на този магически етап вкъщи със съпругата и дъщеря си Лусия, докато чака пристигането на новия член на семейството, е безценно за актьора. "Това, което живея в тези моменти, съпругата ми да е бременна и да мога да се погрижа за нея, е най-голямото удоволствие", казва Риос. Неговата дъщеря, Лусия, на 9 години, също споделя емоцията скоро да има малък брат или сестра. 

Двойката е заедно от 18 години. "Трябва да минем през много изпитания. За 20-та годишнина ще подновим обетите си", каза Риос на People еn Español. "Аз чакам да се роди синът ми или дъщеря ми и тогава ще го направя. Ще дам на Юли брака, който заслужава, ще направя сватбата на живота й". Актьорите се срещат в академията за актьорско майсторство и моделиране в Колумбия и се женят във ферма в Сантандер, заобиколена от роднини.

"Преди всичко имаме Бог. Бог е центърът на нашия дом, на нашия брак. Ние сме хора, които говорят много, говорим за всичко", казва Ферейра. "Има много доверие, много любов, много уважение".ЧЕСТИТО!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!