loading...

петък, 10 август 2018 г.

Ревнива ли е Ана Бренда Контрерас?


Наскоро мексиканско списание разпространи, че Ана Бренда Контрерас не сдържа ревността си.


На парти на Ерика Заба от "OV7" няколко жени се приближили към приятеля й, актьора Иван Санчес, при което актрисата реагирала остро. Тази ситуация не се харесала на Иван, така че той се опитал да напусне мястото, но Ана Бренда се извинила за реакцията си.

Въпреки това, след тази предполагаема сцена, испанецът качил в Instagram снимка, която би могла да предизвика друга реакция на ревност в приятелката му. На публикацията актьорът се появява по бански костюм, докато прекарва почивката си в Европа; публикацията е натрупала различни реакции от неговите последователи, включително и Ана Бренда получи поздравления за това, че има атрактивно гадже.


Испанският актьор сподели колко добре си прекарва в Европа с чувствена снимка, на която носи стегнат черен бански и се виждат тонизираните му крака. Иван Санчес избра райските острови на Гърция, за да се отпусне.

Въпреки че Иван си прекарва много добре по време на почивката си, се появиха слухове, че галисиецът е споделил тази снимка само за да накара Ана да ревнува, тъй като в последните няколко дни се били поскарали. 

Както се казва във всяка връзка има хубави и лоши моменти, но сега двамата са по-влюбени от всякога и споделят успехите на другия. Точно по време на почивката си Санчес получи хубава новина. "Колко е хубаво да си на почивка и да получаваш хубави новини. Вече имаме официален постер на филма "Да нарисуваш небето" #dibujandoelcielo 🎬🙌🏻❤️ От 31 август по кината в Мексико!".
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!