loading...

петък, 14 септември 2018 г.

Утре в "Бялата робиня": Исабел е отвлечена (15-и септември)


Прочетете какво ще се случи в епизод 45 и 46 (15-и септември) на хитовия колумбийски сериал "Бялата робиня", излъчващ се всеки уикенд от 16:00 до 18:00 часа по Diema Family.


Франсиско Гранадос се оплаква на отец Октавио, че съпругата му Ана го е напуснала и живее с Фелипе. Милагрос заблуждава Хулиан, че Кандела е отишла в съседното имение, където има любовник. Фелипе разпитва Ана за престъпленията на Франсиско и тя признава, че съпругът й е присъствал по време на убийствата на освободените роби. Отец Октавио се опитва да убеди Ана да се завърне при съпруга си, но тя твърди, че Франсиско се е опитал да отнеме живота й. Ремедиос предупреждава Еухения, че същата вечер Николас ще изпрати  доставката с какао на пристанището и й обяснява, че Виктория не може да напусне "Еден". 

Еухения се преоблича като мъж и заедно с помощниците си ограбва Николас и отвлича Исабел. Еухения нарежда на крадците да не нараняват Исабел, но те хвърлят девойката от каретата и тя пада от висока скала. В странноприемницата Габриел запознава Ремедиос с д-р Таразона, който преглежда крака й. Айотунде отказва да предсказва на клиенти, но Абдул я заплашва, че ще издаде пред властите, че е избягала робиня. Мигел открива ранената Исабел и Николас я отнася в хасиендата. Еухения укорява съучастниците си, че са наранили Исабел, и ги предупреждава, че ще им плати едва когато изпълнят докрай задачата си. Сиерво заявява на Милагрос, че голям каменен блок препречва изхода на тунела.

Исабел съобщава на баща си, че между похитителите е имало жена, която е давала заповедите на останалите. Еухения информира Алонсо, че е купила суровото какао, което им е необходимо. По време на неделната проповед отец Октавио забранява на енориаршите си да ползват услугите на гадателката Айотунде. Исабел настоява Мигел да се грижи за нея и моли Николас да повика ясновидката за рождения й ден. Айотунде приема предложението на Виктория, която посещава странноприемницата срещу тройно възнаграждение.

Източник: Тв Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!