loading...

петък, 14 септември 2018 г.

Вайшали Таккар за любовта, живота и успехите


В образа на Анджали се превъплъщава обаятелната актриса и модел Вайшали Таккар - момичето с най-чистата и непринудена усмивка в индийската телевизионна индустрия.

Родена е на 15-и юли 1993 г. в самото сърце на древната държава - град Уджайн. Понастоящем живее в мегаполиса Мумбай и макар да е съвсем в началото на актьорската си кариера, вече може да се похвали със завидни постижения. Екранните й изяви започват едва преди 3 години, през 2015-а, като първият професионален ангажимент дори не е актьорски - младата красавица работи като телевизионна водеща.

Дебютната си роля в сериал получава през същата година - подават й ръка продуцентите на хитовата продукция ,,Законите на съдбата". Единствената й главна роля до момента е тази на Анджали в ,,Ритъмът на мечтите", но за сметка на това тя я извежда до върховете на славата. По всичко личи, че освен очевиден талант младата актриса притежава и други необходими качества, за да стигне до по-големи висоти в трудния и безкомпромисен бранш. Щастлива е, че още от първите си стъпки на сцената получава безрезервната подкрепа на родителите си. ,,Мога да разчитам на семейството си във всяка ситуация, а уникалната сила, която ме движи напред, всъщност не идва от мен самата, а от майка ми", споделя Вайшали. 

Колегите на Таккар от снимачната площадка я описват като фина и изключително учтива млада дама, която е максимално отдадена на работата си и умее да цени своето и чуждото време. Въпреки добродушното излъчване, момичешкия чар и липсата на скандали таблоидите в Индия все по-усилено одумват Вайшали. Слуховете за връзки се уталожват бързо, тъй като тя признава, че по природа е доста далеч от необуздания нощен живот и винаги е била моногамна: ,,Досега през живота си не съм била с някого за една нощ и не мисля, че бих могла да го направя. Няма как да се предразположа за физическа близост, ако не съм влюбена. 

Едва през миналата година актрисата се престрашава да афишира публично любовта си към колегата актьор Кабир Кумар, прераснала от флирт в дълбока и взаимна отдаденост. Двамата често споделят общи снимки в социалните мрежи и не крият, че са заедно. Запознава ги общ приятел и от първата им среща всичко се развива като в приказка. Засега влюбените не споделят в публичното пространство планове за женитба.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!