loading...

петък, 14 септември 2018 г.

Утре в епизода в 18 часа на "Горчиво и сладко": Назлъ забравя рождения ден на Ферит (15-и септември)

Прочетете какво ще се случи утре (15-и септември) в епизода от 18:00 до 19:00 часа на турския сериал "Горчиво и сладко", излъчващ се всяка събота и неделя от 18:00 до 20:00 часа по Diema Family.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Горчиво и сладко", като отворите този линк - https://www.facebook.com/GorchivoISladkoBG/

Демет успява да избяга от имението, в което Хакан я държи като свой заложник. Опитва се да се свърже с Дениз, но той не отговаря на обажданията ѝ. Объркана, посещава дома на Ферит и Назлъ. Дениз и Асуман също са им на гости. 

Демет е готова да разкаже на близките си за престъплението, извършено от Хакан. Хакан се обажда на Демет и я заплашва, че ако го разкрие, ще я предаде в полицията за убийството на Техир.

Хакан отива до имението на Ферит, за да прибере съпругата си. Демет е объркана и не знае как да постъпи. Дениз разбира, че има нещо нередно. Предупреждава Хакан да бъде внимателен с Демет.

Назлъ е убедена, че между Хакан и Демет се е случило нещо сериозно. Настоява Дениз по-често да им гостува, за да ги наблюдава отблизо.

Демет заявява на Хакан, че се отказва от брака си с него. Признава, че вече не го приема за свой съпруг, а за свой надзирател.

Назлъ пита Ферит за името на първото момиче, в което бил наистина влюбен, но той отказва да ѝ го съобщи.

Фатош е нетърпелива да научи подробности за случилото се между Демет и Хакан. Забелязва, че Асуман е привлечена от Дениз, на Асуман отрича.

Въпреки високата лихва Назлъ подписва договор за кредит с господин Шереф.

Ферит подозира, че Назлъ ще му подготви изненада по случай рождения ден.

Назлъ научава, че Манами е влюбена в Тарък.

Назлъ забравя за рождения ден на Ферит.

Източник: ТВ Сага   

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!