loading...

петък, 14 септември 2018 г.

"Моят живот" - от 25-и септември по NOVA


Задава се повторение на хитов сериал...

NOVA завърта за втори път у нас 405-серийния "Моят живот" (O Hayat Benim)! Повторното излъчване на хитовата турска поредица тръгва на 25-и септември (вторник) и ще се излъчва всеки делничен ден от 12:30 до 13:30 часа, на мястото на "Подли камериерки". Повторения ще се предлагат всеки делник от 04:30 до 05:30 часа сутринта, отново по NOVA. 

Напомняме Ви, че "Моят живот" приключи в България само преди четири месеца. Сагата за Бахар и Ефсун стартира на 01-и ноември 2016 г. по Diema Family, като вървя близо две години в ефира на семейния канал.

Историята:
Две млади жени израстват като сестри в бедно семейство. Ефсун (Джерен Морай) винаги е завиждала на красивата си сестра Бахар (Езги Асароулу). Когато тя разбира, че истинският баща на Бахар я търси, Ефсун решава да открадне шанса ѝ да живее по-добър живот, като се преструва на "родна" дъщеря на богатата фамилия. Съдбата отново ще се опита да се усмихне на Бахар, като я среща с младия и красив Атеш (Керемджем), в когото тя се влюбва неусетно. Много скоро завистливата ѝ сестра разбира това и прави всичко възможно да раздели влюбената двойка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!