loading...

сряда, 19 септември 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Джесур се сбогува с Корлудаа и напуска имението им, Сюхан е тъжна, Хюля убива гинеколога на Джахиде, а войната между Михрибан и Тахсин се разраства (20-и септември)


Прочетете какво ще се случи утре (20-и септември) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Хюля пристига в болницата. Джахиде е уредила лекарят да прегледа бременната и да направи запис от видеозона, който да пусне на близките на следващия ден.

Хюля среща Бюлент в болницата. Той е изненадан от тази среща. Жената го предупрждава да не казва на Джахиде, че я познава.

Ширин и Кемал виждат Бюлент, че излиза от болницата.

Сюхан купува закуски и отива в болницата. В момента преглеждат Джахиде. На видеозона се показва едно здраво бебче, чийто сърдечни тонове са кристално ясни. Тахсин е много щастлив. Корхан се появява в кабинета и прегръща жена си.

Бану все още е влюбена в младежа. Той се дистанцира от нея. 

Михрибан заплашва Адалет, че ще разкрие мизериите, които Тахсин и любовницата му са правили преди време.

Хюля моли гинеколога да я закара до дома ѝ.

Сюхан съобщава на баща си, че е вечеряла с Джесур предната вечер и тръгва към фирмата пеш. Джесур я вижда до гроба на майка ѝ

Полицията арестува Михрибан по жалба на Адалет.

Тахсин се опитва да разбере от шофьора си, дали пияният Корхан се е раздрънкал. Салих отговаря отрицателно.

Михрибан излиза от участъка и заявява пред Адалет и Тахсин, че не се страхува от тях.

Бюлент се обажда на Сюхан и я моли да се срещнат.

Тахсин се моли на дъщеря си да не го упреква заради Михрибан. Старият споменава за проблемите си пред Джесур. Младежът му благодари за гостоприемството и напуска имението на Корлудаа, като се сбогува с всички, освен със Сюхан. Тя е тъжна, но се държи.

Джесур ѝ се обажда по телефона. Тя му казва да се грижи за себе си.

Михрибан вдига кръвно заради отношението на Тахсин към нея.

Гинекологът е изчезнал. Не се е прибрал вкъщи.

Джесур разбира, че лекар от болницата е открит мъртъв в гората.

Хюля обяснява на Джахиде, че от болницата се е прибрала директно в дома си. Джахиде ѝ съобщава, че гинекологът, извършил прегледите, е открит мъртъв.

Бюлент благодари на Сюхан, че е убедила Тахсин да прости на майка му.

Братът на Адалет е в затвора. Михрибан си урежда свиждане с него.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!