loading...

сряда, 19 септември 2018 г.

Утре в "Скъпи наследници": Георги търси съмишленици за коварния си план (20-и септември)


Прочетете какво ще се случи утре (20-и септември) в 104 епизод на българския сериал "Скъпи наследници", излъчващ се всеки делник от 18:00 часа по bTV!

На 20 септември от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV бизнесменът Георги ще намери в създаването на пенсионерския клуб в Бели Вит начин да привлече повече поддръжници сред местните. Марин ще даде идеята за реставриране на стари къщи и превръщането им в дом за възрастни хора, имайки предвид тенденцията за обезлюдяването на селата и застаряването на населението. А Поля ще му предложи да се насочи към младите и онеправдани от съдбата, за да спечели на своя страна и момчетата от спортния клуб. Но предприемачът ще се сблъска с още по-голямо предизвикателство – да разреши проблемите на Станислав с органите на реда. 

Междувременно, Снежа и Неда ще обсъдят плюсовете и минусите на дълготрайните връзки. Катя ще коментира с Юлия дали общественото мнение е по-силно от чувствата, дали народната медицина противоречи на точните науки и има ли такова нещо като „научно обоснована магия“.

В същото време Боби ще попадне на неочакван съюзник в битката срещу застрояването на селото, а Косьо ще преподаде важен урок на бъдещите ловци – че кодексът на честта изисква да уважаваш гората, нейните обитатели и да се съобразяваш с тях. Милица, пък, ще се сблъска с познати от миналото, които ще се опитат да я унижат, но бързо ще разберат разликата между подстригване и одиране. Тя ще се съсредоточи върху бизнес плановете си и ще мотивира Ани и Неда да впрегнат всички усилия в общото дело. Но кои са тези, които могат да издържат на темпото й?

Кои са по–работливи – младите или старите? Какви са ролите на майката и бащата при възпитаване на децата и означава ли това, че си роден на определено място, че го разбираш? Ще мине ли Ленин на страната на Георги и как ще реагират местните на новата руска баня, зрителите ще видят в четвъртък от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!