loading...

четвъртък, 4 октомври 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Джесур съблича и къпе Сюхан, Михрибан научава от Фиген, че Тахсин е убил бащата на Джесур, Туран отвлича Хюля (05-и октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (05-и октомври) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!


Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Сюхан плаче заради сватбата на баща си. Джесур е с нея и я успокоява.

В имението има тържество. Тахсин отново упреква сина си, че го е предал. Адалет е била шокирана, когато е отишла в ритуалната зала. Гражданското лице ги е венчало веднага.

Михрибан си спомня как Тахсин я изоставил в деня на сватбата и се е оженил за дъщерята на някой, който не му е продал земята си. 

Джахиде се опитва да тушира конфликта между баща и син.

Сюхан е разстроена, защото си мисли, че Тахсин се е оженил, за да накаже семейството си. Момичето обвинява Адалет, че бавно е убила майка ѝ заради изневерите на баща ѝ. В мъката си Сюхан се напива. Джесур я взима на гръб и я носи до жилището ѝ

Джахиде веднага започва да се съмнява, че свекър ѝ ще промени завещанието си. Настоява съпруга ѝ да се заеме със случая. Моли Корхан да се извини на баща си, за да го омилостиви.

Джахиде търси Хюля. Проверява в стаята ѝ и вижда, че я няма. Тръгва да я търси. Салих съобщава, че медицинската сестра е тръгнала с Туран. 

Туран я отвежда на пристанището и започва да я бие. Хюля му съобщава, че е бременна.

Михрибан упреква сина си, че я предал. Бюлент обяснява, че е удължил агонията на Тахсин Корлудаа.

Хюля си признава, че детето не е от Туран. Той се ядосва и се интересува кой е бащата. Тя му казва, че детето е от Бюлент.

На сутринта Кемал вижда Джахиде и Бюлент да говорят в гората. Снима ги с телефона си.

Джахиде моли Бюлент да открият Хюля, преди да е пострадала.

Михрибан се запознава с Фиген. Болната я припознава с някоя жена от посолството, където са работили на времето.  Фиген казва на Михрибан, че Тахсин ще убие Джесур заради картините на баща му.

Сюхан се събужда със силен махмурлук. Джесур е оставил бележка как да се справи с главоболието. После е дал дрехите ѝ на химическо чистене. Ширин ѝ носи сок, за да пие, приготвен от Джесур. После ѝ дава бележка, в която ѝ е обяснено, че той си е тръгнал. Сюхан е много притеснена, защото през нощта Джесур я е завлякъл в банята и я изкъпал. 

Джесур продължава своето отмъщение. Запознава Тахсин с бащата на Бану, бивш депутат, и с Рафат. Старият Корлудаа се интересува от Сюхан. Моли Джесур да ѝ предаде да не позволява на враговете да я настройват против баща ѝ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!