loading...

вторник, 9 октомври 2018 г.

Утре в "Любов на инат": Ялън и Чънар спасяват Дефне и Йешим, след което залагат капан на Джелял (10-и октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и октомври) в следващия епизод на турския сериал "Любов на инат", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Любов на инат", като отворите този линк - https://www.facebook.com/LubovNaInatBG/

Ялън, Чънар и Дениз посещават Сюрея, за да поискат от него част от сумата. Сюрея заявява, че ще събере необходимата сума за два дни.

Лейля убеждава Езги, че Дениз е имал причина да посети апартамента на Дамла. 

Дефне и Йешим откриват, че Иблис страда от раздвоение на личността. Дефне успява да изпрати съобщение по сигнализационната система на кораба до сушата, докато Иблис спи. Ялън разчита посланието и с Чънар се отправят към кораба. Ялън успява да обезвреди Иблис и заедно с Чънар спасяват девойките и ги отвеждат в имението. 

Ялън и Чънар не предават Иблис на властите. Предлагат му по-голяма сума, отколкото му е предложил Джелял. Иблис трябва да заблуди Джелял, че Дефне и Йешим са все още в негов плен. По този начин Ялън и Чънар ще заловят престъпника. Иблис се съгласява да изпълни плана им. 

Дениз е обиден, че Езги го е проследила до жилището на Дамла. Уведомява я, че Дефне и Йешим са били отвлечени. Езги настоява Дениз да ѝ даде обяснение за отношенията си с Дамла, но той отказва да се оправдава и твърди, че любимата му не трябва да се съмнява в неговата вярност. 

Източник: ТВ Сага 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!