loading...

вторник, 9 октомври 2018 г.

Утре в "Прости ми": Кадер получава обвинение в предателство, Яман разбира, че Фериде е загубила бебето им (10-и октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и октомври) в следващия епизод на турския сериал "Прости ми", излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по NOVA!

Махир проследява Кадер до офиса на Акиф. Чува виковете й за помощ, когато мъжът я напада. Разбива вратата и я спасява. 

Асие се досеща, че Фериде заблуждава Яман за бременността си. Намеква му, че е добре да я заведе на лекар заради доброто на бебето. 

Ийт заблуждава Кадер, че Акиф е щял да оттегли жалбата си, но Махир го е пребил и той е променил решението си. Така Кадер, вместо да срещне разбиране от съпруга си, получава обвинения в предателство. 

Топрак посещава Зейнеп в болницата и й предлага да стане негова лична медицинска сестра. Тя отказва. Атеш дочува разказа на Топрак за Зейнеп, съмнява се дали това момиче и неговата Зейнеп са едно и също лице. 

Фериде признава на Яман, че е изгубила бебето им. Яман се затваря в себе си. Асие се възползва от проблемите им и се свързва със Сехер. Молбата й е тя да се срещне с Яман. 

Зюхре и Назире посещават майката на истинската Дефне, запознават се и с Дефне. Тя не признава, че е помолила приятелката си да отиде вместо нея на срещата с Мурат. Зюхре звънни на Мурат и той прекъсва разговора с думите, че е с Дефне. 

Яман и Сехер се срещат в дома на Сехер.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!