loading...

сряда, 10 октомври 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Тахсин разбира, че Джесур е син на Хасан Карахасаноолу, Туран разкрива пред всички игрите на Джахиде, Хюля и Бюлент, Сюхан е раздвоена в чувствата си към Джесур (11-и октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и октомври) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Тахсин разбира, че Джесур е син на Хасан.

Джесур иска да се прибере при майка си. Кемал и Михрибан не го пускат. 

Хюля причаква Неджля пред дома ѝ. Настоява двете да поговорят за Туран. Неджля ѝ отговаря, че не се занимава с чужди гаджета. Хюля моли момичето да предаде на Туран, че шефът му го търси. Туран е избягал от дома на аптекарката.

Бюлент разговаря с Джахиде. Той забелязва, че една кола го преследва и моли снахата да се обади в полицията.

Туран спира Бюлент. Синът на Михрибан се заключва в колата. Туран насочва пистолет към него. Принуждава го да излезе от колата.

Сюхан се появява в момента, в който Корхан тръгва да спасява Бюлент.

Бюлент признава на Туран, че Джахиде е измислила плана. Полицията пристига. Бюлент отказва да си признае, но Туран казва, че Хюля, Джахиде са му направили капан.

Бюлент се отървава и полицията арестува Туран. После бившият годеник на Сюхан дава фалшиви показания пред полицията. Туран заплашва Хюля, че скъпо ще си плати. Туран казва, че те са искали да го убият. Хюля настоява да спре да лъже. Туран я пита, когато Бюлент влезе в затвора, какво ще стане с бебето. Корхан се намесва и пита мнимата медицинска сестра дали се казва Хюля. Тя си признава. Но споменава, че Туран я е тормозил и е започнала да използва второто си име. Тахсин не ѝ вярва. Бившата проститутка споменава, че Туран е бил ревнив и ги е видял да разговарят с доктора. След което е убил доктора. Джахиде се опитва да защити Бюлент. Шефът на полицията научава, че в колата на Турхан са намерили оръжието, с което е убит лекарят. Джахиде припада и Тахсин прекратява даването на показания.

Тахсин пита началника на полицията защо Джесур се е докопал до него. Мехмед казва, че ще измислят нещо.

Бану и Рафат успокояват Джесур, че са се погрижили за всичко. Кемал чува разговора.

Сюхан споделя с Ширин, че днес се е запознала с Джесур и е разбрала кой е той в действителност. Сюхан се съмнява, че приятелката ѝ работи за Джесур. После разказва на Ширин кой е истинския Джесур. Сюхан е разстроена, че той я е използвал, за да влезе в дома й. Ядосана е, че той я е излъгал.

Джесур казва истината на Кемал. Младежът обещава на своя работодател, че ще му помогне Тахсин да влезе в затвора.

Сюхан е раздвоена в чувствата си към Джесур.

Изписват предсрочно раненият от болницата.

Сюхан научава, че Фюген се е срещнала с Тахсин, но нищо не се е случило, освен че е познала картината на Карахасаноолу.

1 коментар:

  1. Защо не качвате за: Прости ми, Намери ме, за винаги свързани и другите серяли?

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!