loading...

вторник, 6 ноември 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": В деня на влюбените Сюхан признава любовта си на Джесур, Хюля отново спретва номер на Корхан (07-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (07-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Адалет се усамотява в гората, спомняйки си какво се е случило с нея в сиропиталището, както и убийството на Карахасаноулу. Полицията я предупреждава, че в гората е опасно и не е за сама жена. Адалет носи превръзки на Салих, който се грижи за ранения Мутлу.

Джахиде се опитва да противопостави Сюхан и баща ѝ. Тахсин ѝ отговаря, че не се страхува.

Бюлент е притеснен, че новият прокурор се занимава с всички дела срещу Корлудаа. Михрибан моли сина си да не се навърта около Тахсин. Бюлент я уверява, че се е променил.

Сюхан съобщава на съпруга си, че операцията на Рафат е минала добре. Джесур е ядосан, че прокурорът за сега взима страната на Тахсин. Докато двамата говорят по пътя край тях минава Адалет.

Когато двамата влюбени се прибират в имението, Сюхан е изненадана, че всички са подготвили празненство за рождения ѝ ден.

Хюля се крие в един мотел. Отива в заведението, но там се среща с Корхан. Той настоява да се видят. Започва да я разпитва. Тя му съобщава как се е запознала с Джахиде. Казва на Корхан че е искала от него само нежност и любов. Поради тази причина е започнала да преследва Джахиде.

Прокурорът влиза в същото заведение. Хюля го вижда и сменя тактиката си. Зарязва Корхан и си тръгва от ресторанта.

Джан взима папката на баща си от сервиза. В нея намира пистолет. Бану докладва на Джесур, че полицията е заловила шофьора на камиона, който е причинил катастрофата.

Бану заварва Бюлент в дома си. Той се опитва да спечели детето ѝ. Адвокатката го предупреждава, че подобни романтични трикове не минават пред нея и му посочва вратата.

Корхан се напива до безпаметност. Джахиде звъни на Хюля, но тя спи и не си вдига телефона. Снахата излиза от вкъщи с колата си и отива в мотела. Бившата проститутка ѝ казва, че Корхан не е в стаята.Майката на Джан съобщава на Джесур, че синът ѝ е отишъл до сервиза и не се е върнал. Алендароулу включва телефона си и вижда, че младежът държи пистолет.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!