loading...

вторник, 6 ноември 2018 г.

Лорена Меритано се бори отново с рака


Миналата седмица Лорена Меритано обяви чрез социалните мрежи, че следващата година тя трябва да се върне в операционната, след като са й открили нов тумор в тялото. 


"Минавам през трудни дни с нов тумор и днес ми обясниха, че не изглежда злокачествен след ултразвук, резонанс, посещение на няколко лекари, тревожност, безсъние, болки. Ще бъде отстранен през януари за спокойствието на всички", обяснява аржентинската актриса в Туитър, която беше в ремисия три години след тежък рак на гърдата.

Актрисата от "Трима братя, три сестри" даде повече подробности. "Първо и най-главно го открих аз"- изясни Меритано. "На ръката е, защото се казват всякакви неща. Сега е на ръката. Беше малка топка, тя се разрасна много. Направиха ми спешно ултразвук и отидох на лекар, пратиха ме на ядрено-магнитен резонанс, видя се, че е тумор, който не е свързан с мускулите или костите, повърхностен е, порасна значително и ме боли, защото притиска един нерв в ръката и поради очевидни причини за моята патология и че все още не съм навършила пет години (от последния тумор), туморът ще бъде отстранен, ще има операция, но не е спешна, затова беше оставена за януари", обясни 48-годишната актриса.

"Очевидно ми стана много лошо, когато това се уголеми, защото очевидно алармите се включват и си много уплашена. Но сега съм супер спокойна, защото в резонанса се видя, че изобщо не е лош. Спокойна съм", добави Меритано, която ще направи онкологичните си прегледи в края на годината, както и на всеки шест месеца, за да се увери, че всичко е под контрол.

"През декември ще направя моите прегледи, ще прекарам празниците в Бразилия със сестра ми и семейството й и връщайки се от Бразилия [...] ще го отстранят само за профилактика, но няма за какво да се притеснявам, благодаря на Бога", каза тя. "Аз не искам да минавам през операция, но е нещо амбулаторно, очевидно е с упойка, но слава Богу, не изглежда, че е нещо необичайно, но аз обръщам внимание на това и тъй като лекарите искат да ми го отстранят, ще ми го отстранят", заключи актрисата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!