loading...

неделя, 2 декември 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Сюхан разбира, че е бременна, Джесур слага скрита камера в имението на Тахсин (03-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (03-и декември) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Тахсин уволнява половината работници. Джесур се застъпва за тях.  Михрибан оказва да му помогне. 

Бюлент разказва на Сюхан защо е помогнал на Хюля. Споменава, че Тахсин се е карал със сина си. Джесур минава покрай кафенето и ги вижда заедно. Отива при тях. Сюхан си тръгва. Джесур я настига и й казва какво са направили Бюлент и баща й. Сюхан вдига скандал на Тахсин. Заявява, че си тръгва и че повече няма да й види очите.

Джесур продължава да говори с работниците. Те се страхуват за работните си места.

Ръза се хвали на Салих, че е спечелил доверието на Джесур.

Един от работниците - Ахмет, обещава на Джесур да обедини хората срещу Корлудаа.

Джахиде носи изследванията си, че е бременна на Корхан. Той не е сигурен дали е бащата. Джахиде му казва, че обича само него и винаги му е била вярна. Корхан я гони от апартамента.
Сюхан се обажда на брат си. Двамата не са вече в имението. Сюхан е в хижата.

Джесур отива при Сюхан. Тя е заспала на дивана. Той я пита дали ще замине наистина. Сюхан отговаря, че ще отиде в чужбина. Джесур й казва, че няма да може да се скрие от него. Моли я да не заминава. Двамата се целуват. Това е само сън на момичето, която се събужда от звъненето на телефона. Ширин се съмнява, че приятелката й е бременна. Моли Сюхан да отиде на лекар. Джесур я наблюдава отвън, но не смее да влезе в хижата.

Тахсин и Бюлент решават как да се справят с Ахмет. Работникът казва на Джесур, че се отказва, защото Тахсин ще опозори брат му.

Сюхан отива в болницата да си направи изследвания. Научава, че е бременна.

Братът на Ахмет се е самоубил пред кметството. Джесур се ядосва. Ръза се интересува дали могат да заобиколят закона. Джесур се заклева, че някой ден ще принуди старецът да си тегли сам куршума.

Джесур инсталира камера в имението. Сюхан се прибира и го вижда. Той се надява, че когато Сюхан се върне може би ще поиска наистина да се омъжи за него. Тя е твърда в решението си за тяхната раздяла.

Хюля чака Джахиде в апартамента. Открила е изследванията. Бившата проститутка се ядосва. Заплашва Джахиде, че ще навреди на бебето. Хюля е решила да се превърне в най-страшния кошмар на семейство Корлудаа.

Корхан, под въздействието на алкохола, започва да пише писмо.

Ахмет обвинява Тахсин за смъртта на брат му. Джесур отговаря, че мъжът лесно се е поддал на заплахите на Корлудаа и че се надява този човек да е последната жертва на стареца.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!