loading...

понеделник, 3 декември 2018 г.

Утре в "Остани с мен": Гопи и Анита мерят сили в състезание, организирано от Кокила (04-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (04-и декември) в следващия епизод на индийския сериал "Остани с мен", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Остани с мен", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SaathNibhanaSaathiyaBG

Анита твърди пред Кокила, че Ахем не е могъл да понесе да я види омъжена за друг, тъй като все още изпитва чувства към нея. Урмила обвинява Анита, че е измамила Ахем, и призовава Кокила да я пропъди от дома си. Кокила заявява, че е сигурна в избора си на снаха, и предизвиква Анита да премери силите си с Гопи - тя предлага двете да се опитат да спечелят благодарността на членовете на семейство Моди. 

Анита скъсва броеницата на Джанко, за да получи награда, като събере мънистата ѝ. Джанко обещава да ѝ даде монета, ако наниже отново всички зърна. Анита решава, че наградата е твърде малка, и успява да спечели благоразположението на Хитал, която ѝ дава щедър подарък. 

Гопи възстановява броеницата на Джанко и получава сребърна монета, която струва повече от сумата, подарена на Анита от Хетал.

Източник: ТВ Сага  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!