loading...

понеделник, 3 декември 2018 г.

Утре в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери": Синан пита директно Яъз дали е влюбен в Хазан, Едже чува разговора им (04-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (04-и декември) в следващия епизод на турския сериал "Госпожа Фазилет и нейните дъщери", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Госпожа Фазилет и нейните дъщери", като отворите този линк - https://www.facebook.com/GospojaFaziletINeiniteDushteri

Селин разпитва Оуз и разбира, че в действителност предходната вечер Ясин не се е срещал с него. Осъзнава, че Ясин я е излагал.

Яъз порицава Синан, че е останал да живее на улицата. Разкрива, че приема поведението му като критика към самия него. Разгневен от покровителственото отношение на своя брат, Синан иска обяснение от Яъз откога е влюбен в Хазан. Едже чува разговора им. Хазан също се появява в този момент. Яъз и Синан си отдъхват, когато разбират, че тя не е чула какво си говорят, тъй като е слушала музика.

Яъз осъзнава, че Синан не е сърдит на Хазан, а на самия него. Скрива от брат си чувствата, които изпитва към Хазан. Уверява го, че не е влюбен в момичето.

Хазан разкрива на Едже, че Синан я е обвинил, че флиртува с Яъз. Споделя, че се е преместила в луксозния апартамент единствено, за да докаже на Синан, че греши.

Селин предупреждава Хазъм, че Едже прави опит да поднови връзката си с Ясин.

Едже признава на Хазан, че са прогонили майка им от имението.

Гьокхан помага финансово на Селин.

Фазилет се досеща, че Ясемин се е съюзила с Гюлтен. Докладва на Кериме. Заставя я да разбере откъде Ясемин е купила картината, която да замени със семейния портрет, изработен от покойната Севинч.

Хазан решава да помогне на майка си.

Хазъм иска обяснение от Едже дали се е срещала с Ясин. Преди да дочака коментара ѝ, той преглежда съобщенията, които Едже е изпратила, и намира търсения отговор.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!