loading...

понеделник, 3 декември 2018 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Сюхан мисли да махне бебето, Корхан се нагълтва с хапчета, Сюхан удря Джахиде (04-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (04-и декември) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Адалет се обажда на Тахсин по телефона от затвора.

Джесур подслушва разговора, след което вика Ръза при себе си. Предупреждава бившия затворник, че Тахсин е наредил да го следят. Ръза отговаря, че знае за това и че дори му е забавно. Джесур споделя с бившия затворник, че Тахсин май се кани да освободи Адалет.

Сюхан се тревfжи за брат си. Обаждат й се от имението, че са получили писмо от Корхан.

Ръза отива на свиждане на сестра си. Адалет му казва, че е избрала да каже истината. Брат й отговаря, че в затвора не се живее, а се умира. Обвинява яq че тя го е убила. Адалет отново отказва да се опълчи срещу Тахсин.

Сюхан прочита писмото на Корхан, адресирано до нея. Разбира, че той иска да се самоубие. Джесур наблюдава тази сцена и вижда колко е разтревожена любимата му. Сюхан се отправя към апартамента в Истанбул. Джесур я следва. Тя кара доста бързо. Джесур я изпреварва и спира колата. Предлага й помощта си, за да намерят Корхан.

Тахсин също научава, че синът му е решил да се самоубие. Старецът се ядосва и не обръща внимание на приказките на сина си. 

Джесур и Сюхан влизат в апартамента. Намират Корхан да лежи на пода. Все още е жив. Джесур настоява да го откарат в болницата.

Бюлент съобщава на Джахиде, че Сюхан е получила прощално писмо от брат си. 

Тахсин също чете писмото. Ширин го шпионира. Съобщава на майка си, че Корхан вече е в болницата и скоро ще получат добри новини.

Лекарите съобщават, че Корхан е прескочил трапа. Съветват Сюхан да не оставя повече брат си сам и да потърси професионална помощ. 

Сюхан вижда Джахиде и я удря. Забранява на снаха си да се вижда повече с Корхан.

Рейхан съобщава на Тахсин, че синът му е добре. Той не казва нищо, но хвърля писмото в огъня. 

Корхан идва в съзнание. Сюхан влиза при него в стаята. Припомня му думите на майка им и му обещава, че вече ще вървят заедно ръка до ръка. Джесур предлага на Корхан да го приеме в имението си. Сюхан е против, но болният се съгласява.

Сюхан казва на баща си, че Корхан е в имението на Аледароулу. Тахсин се ядосва на децата си.

Джесур показва на Корхан, че има камера в тяхната къща. Обяснява на госта си, че са не една страна.

Сюхан не се чувства добре. Ширин разбира, че приятелката й крие нещо от нея. Момичето си мисли, че Сюхан е неизлечимо болна, но разбира, че е бременна и се радва. Сюхан си мисли да махне бебето и още не е казала нищо на Джесур.

Ръза се среща с Хюля в гората...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!