loading...

вторник, 4 декември 2018 г.

"Малки сладки лъжкини" се завръща с дългоочакван нов сезон в България


Един от хитовите американски сериали, добили световна популярност още през 2010 година "Малки сладки лъжкини", се завръща в българския ефир с нов дългоочакван шести сезон.

Стартът е на 15-и декември (събота), като ще се позиционира всяка събота и неделя от 19:00 до 21:00 часа по два епизода на вечер в ефира на Fox Life. Въпреки че първите пет сезона бяха показани премиерно в каналите на bTV Media Group, последните два сезона (шести и седми) ще бъдат ротирани за пръв път у нас от FOX Group. За последно нов сезон на "Малки сладки лъжкини" бе излъчен в ефира на bTV Lady през 2016 г. 

Какво ще видите в сезон 6: 
Шестият сезон на „Малки сладки лъжкини“ ще фокусира вниманието върху русата лъжкиня Алисън Дилорентис и върху нейното минало, така че да можем, анализирайки  поредица от събития, да сме в състояние да разберем причините за нейното арогантно поведение и нейната склонност да изрича лъжи. В допълнение ще се върнат като постоянни за сезона някои герои, липсващи в петия сезон, като Джейсън - братът на Алисън, Тоби и самата Алисън, която не само ще заема водеща роля в сериите, а и ще бъде тази, която ще разкрие -А.

Шести сезон на "Малки слъдки лъжкини" е излъчен в САЩ през 2015-2016 г. и съдържа 20 епизода по 45 минути. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!