loading...

неделя, 6 януари 2019 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Сюхан разбира от Ръза, че Тахсин е убил Салих, Джахиде разкрива, че Бюлент е къртицата във фирмата, Джесур поръчва на Ръфат да му намери оръжие (07-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (07-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Сюхан благодари на Джесур, че е забравил, дори за малко, омразата си към баща й.

Тахсин е на свиждане при Адалет. Тя го разпитва дали Ръза наистина разполага с такава компрометираща информация, за която говори.

Джахиде настоява Корхан да говори с баща си, за да спаси наследството си. Той отказва и тя решава да се срещне със свекъра си в новия му офис. 

Бану се обажда, че просякът е бил наръган в затвора.

Ръза се преоблича като лекар и влиза при ранения. Започва да го души с възглавницата. 

Охраната пред вратата на стаята не пуска Джесур. Той се чуди как да влезе. Ръза излиза от стаята. Сестрата отива да погледне болния и вижда, че той е мъртъв. Джесур е бесен.

Корхан иска обяснение от сестра си за подаръка, който е направил баща й на бившия затворник. 

Тахсин говори с Ръза, който го заплашва.

Джахиде научава, че истинската къртица в холдинга е Бюлент

Ръза показва на Сюхан клип със запис на убийството на Салих. Тя се разстройва, разбирайки, кой е истинският убиец. Бившият затворник я поставя пред дилемата да избира кого да защити - Тахсин или Джесур.

Бюлент моли Джахиде да си мълчи, дори я изнудва, че ще се разприказва. Тя му казва, че е в ръцете й. Държи и тя да научава какво прави Тахсин срещу Корхан.

Тахсин предлага на Туран да стане негов информатор. 

Хюля предупреждава бившият затворник да внимава с Туран. Новоизлюпеният хотелиер, казва, че Туран е само пионка. Ръза казва на Хюля, че Тахсин е тежко болен и че скоро ще умре.

Неджля без да иска съобщава на Адалет, че Тахсин е неизлечимо болен.

Старецът получава криза. Сюхан му предлага да отидат в болницата. Той отказва, но кани дъщеря си да се разходят само двамата. Тахсин разказва на дъщеря си цялата истина за инцидента, в който загива Салих.

Джесур решава да използва един склад за няколко дни. Ръфат му дава ключовете и му помага да се измъкне от полицаите. Джесур иска от приятеля си да му намери пистолет.

Джахиде поднася обяд на мъжа си и му казва, че скоро време ще получи информацията за офертата, която ще подаде баща му на търга.

Бюлент моли Тахсин да се откаже от търга. Старецът не е съгласен. Уверява информатора си, че ще остане много доволен от тази сделка...

Джесур съобщава на Кемал и Ширин, че просякът е бил убит...

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТУРСКИ НАГРАДИ 2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!