loading...

неделя, 6 януари 2019 г.

Утре в "Горчива любов": Мелек вкарва Суде в затвора, Али нахлува в къщата на Ферман и започва да чупи наред (07-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (07-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Горчива любов", излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Горчива любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/GorchivaLubovBG/?ref=bookmarks

Сафет не вярва на думите, които майката на Суде му казва. Разбирайки, че са истина, той си тръгва от болницата.

Булут заявява, че бракът му със Суде е изчерпан. Ферман му напомня, че Суде си е прерязала вените, за да се ожени за него. Тъстът му заплашва, че ако не се откаже от любовта си към Мелек, то тя ще умре.

Али не може да прежали своята любима.

След няколко дни двете съперници отново се срещат. Суде рита Мелек пред очите на Булут.

Сафет пита дъщеря си какво е станало. Мелек му отговаря, че не е знаела, че този мъж е бил женен.

Мелек научава от своята приятелка за смъртта на Ейлюл. Момичето се опитва да свири на цигулка, но не се получава. Тя е разстроена, че губи всичко, което обича.

Ферман поднася своите съболезнования на сина си. Иска той да се върне вкъщи. Али отказва.

Сафет заявява на Булут, че ще си плати за всичко, което е направил на дъщеря му. Ферман наблюдава разправията.

Али отива в квартирата на Ейлюл. Мелек му поднася своите съболезнования. Младежът започва да се самосъжалява. Мелек му предлага своята помощ, но Али отказва.

Ферман се опитва да убеди зет си, че е направил своя избор и така има възможност да осигури бъдещето си.

Али без да иска удря раната на Мелек. после й се извинява, настоявайки да я превърже. Тя отказва и той излиза. На изхода се разминава със Сафет.

Али се прибира в дома си. Баща му се радва. Младежът започва да критикува доведената си сестра и мащехата му заради лицемерието им. Хвърля визитката в лицето на баща си. Али започва да троши ценни вещи. Заявява на баща си, че го е погребал преди майка си. Суде обвинява брат си, че заради него цял живот е страдала, защото заради него баща й си го е изкарвал на нея. Али прегръща сестра си за кратко и си тръгва.

Полицаите викат Суде на разпит в участъка. Ферман урежда нещата, за да не наказват дъщеря му. Комисарят се разпорежда Суде да даде показания и случаят да бъде прехвърлен на прокуратурата. Тя отново се оплита в думите си и полицаите я отвеждат в ареста. В коридора заплашва съперницата си. Мелек също дава показания. На излизане от прокуратурата Ферман настоява със Сафет да поговорят като бащи...

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТУРСКИ НАГРАДИ 2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!