loading...

понеделник, 7 януари 2019 г.

Утре в "Горчива любов": Мелек е бременна от Булут (08-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (08-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Горчива любов", излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Горчива любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/GorchivaLubovBG/?ref=bookmarks

Ферман предлага на Сафет да оправят нещата като бащи. Бащата на Мелек отказва да оттегли жалбата в съда. Ферман предлага на пенсионирания учител пари. Сафет отказва.

Булут се извинява на Мелек.

Суде вдига врява в ареста, но полицията се справя с нея.

Шахика също вдига скандал на мъжа си. Ферман заявява, че Булут трябва да измъкне съпругата си от ареста, защото Суде може да получи до три години затвор. Той се свързва с Мелек, но тя отказва да се види с него.

Али говори на гроба на своята любима. Вуйчо му се опитва да го вразуми, но той е много отчаян. 

Булут моли Мелек за прошка. Тя обаче е много ядосана и го нарича женкар. Той заявява, че никога не е обичал истински друга жена. Казва й, че иска да я предпази. Булут се страхува любимата му да не бъде наранена по-лошо от семейството на Суде. Мелек се ядосва и си тръгва.

Вуйчото го води на скалите и настоява Али да скочи и да свърши със себе си. Младежът се страхува да го направи и се вслушва в думите на своя роднина.

Мелек посещава Суде в ареста. Богаташката й се моли да я освободи от ареста. Мелек й казва, че ще я измъкне от ареста, но й поставя условие повече никога да не се доближава до нея.

След 1 месец...

Мелек е при баща си в Измир. Приятелката й съобщава, че ще заминава да учи в Лондон на нейното място.

Булут се държи студено с жена си. Суде е записала ин витро процедура, но държи съпругът й да присъства там. Булут отговаря, че не иска дете от нея.

Али се усопокоява и се отдава на работата си.

Докато Мелек пазарува, й става лошо и припада.

Суде си е втълпила, че трябва да забременее на всяка цена. Майка й я подкрепя и съветва дъщеря си да убеди съпруга си.

Суде казва на свекърва си, че с мъжа й не са толкова близки и я моли да говори с Булут. Снахата обещава да помогне на своята свекърва да си купи нови машини.

Лекарите съобщават, че Мелек е бременна. Сафет е шокиран.

Ферман прави зет си председател на Управителния съвет на фирмата. Булут не е много съгласен да поеме този пост, но тъст му е изключително убедителен.

На семейната вечеря майка му споменава, че вече е време да си има внуче. Всички приемат тази идея. Булут е доста резервиран по този въпрос. 

Мелек си тръгва от Измир. Пристига при приятелката си в Истанбул. Мелек се колебае дали да роди детето.

Булут не отива с жена си за преглед. Суде е много ядосана и не престава да му се обажда. Лекарите не дават гаранция на Суде, че няма да има проблеми при исканата процедура.

Булут ще участа в много голям търг...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!