loading...

понеделник, 7 януари 2019 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Джесур затваря Ръза в клетка, а Адалет избягва от затвора (08-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (08-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

В хотела има тържество. Всички ръководители на града са там. Ръза разговаря стях. Пред прокурора заявява, че знае много неща за Тахсин.

Адалет плаче в килията, гледайки снимката на Тахсин. Изведнъж припада.

Хюля се намъква полугола в леглото на Тахсин, докато той спи. Тя го съблазнява, но Тахсин се развиква и я гони от стаята си. Тогава тя му казва, че е влюбена в него. Страецът я гони отново.
Адалет краде лекарство от лечебницата на затвора.

Джесур отива при Сюхан в имението и я прегръща силно. Казва й, че ако иска да заминат, могат да тръгват веднага. Моли я за прошка. Тогава Сюхан си признава, че не е направила аборт. Двамата се целуват. Тъкмо да тръгнат, Тахсин се намесва и я спира. После той вади пистолет и стреля. Ранява Джесур. Всичко това е един кошмар, който Сюхан е сънувала. Разтревожена, се обажда на любимия си и му казва, че е сънувала лош сън, че ще го загуби. Той отговара, че веднага тръгва, за да отиде при нея. Двамата се срещат при езерото. Сюхан моли за прошка своя любим, но не му казва защо настоява за тази прошка. Моли Джесур да й обещае, че ще стои далече от Ръза. Той отказва. 

Джесур отново погажда номер на полицаите, за да отиде в склада.

Хюля се извинява на Тахсин за случилото през нощта, но той ги гони заедно с детето. Хюля се разплаква, но не успява да смекчи стареца.

Рейхан се връща от село. Корхан иска тя да помага на Джахиде в дома му.

В скалда Джесур прави клетка.

Джахиде се оплаква от Рейхан. Казва на Корхан, че майката на Шерин май е не е с всичкия си.

Джесур пита Сюхан дали е решила на чия срана е. В това време Тахсин се закашля и момичето остава при него.

Михрибан моли Джесур Алендароулу да открие предизборния й митинг.

Тахсин недоволства, че той подкрепя Михрибан, а не досегашните управници. Взима думата и обяснява, че той е построил целия град. После хвърля златни монети на избирателите. Сюхан е бясна от поведението на баща си. Бюлент предупреждава майка си, че който се изправя срещу Тахсин винаги е губещ.

Полицаите отново отвеждат Ръза на разпит пред прокурора. Той се съмнява, че отиват там, защото колата се движи по непознат маршрут. Мнимите полицаи затварят Ръза в клетката в склада, нает от Джесур.

Адалет използва Неджля, за да избяга от болницата. 

Прокурорът се обажда на Сюхан, за да се видят.

Джесур настоява да научи истината от Ръза. Последният продължава да заплашва.

Серкат се интересува защо баща й е подарил хотела си на Ръза.

Туран казва на прокурора, че полицаите са отвели шефа му за разпит. Серкат не знае за това.

Ръза започва да говори за Сюхан и Джесур го сграбчва за реверите. Овладява се и настоява да чуе цялата истина. Ръза го заплашва, но Алендароулу си тръгва.

Прокурорът разбира, че полицаите са фалшиви. Звъни на охраната да провери дали Джесур е още в сервиза. Полицаите говорят с Рафат. В това време Джесур излиза от сервиза и ги пита какво има.

Прокурорът казва на Сюхан, че Джесур не е напускал сервиза, но това не е гранция, че не е следял Ръза.

Неджля се свързва с Тахсин и му казва, че Адалет ще го чака в хижата.

Ръза се кълне, че ще съсипе Джесур, когато излезе от клетката.

Сюхан пита своя любим дали знае къде е Ръза. Той не й отговаря пряко, но казва, че се е погрижил, за да не влезе отново в затвора. Сюхан се ядосва и си тръгва. 

Тахсин се среща с Адалет. Казва й, че не е трябвало да върши такива глупости заради него. После й казва, че брат й е изпратил компрометиращ запис на свой приятел, с който да се застрахова срещу стареца.

Сюхан проследява Джесур.

Тахсин предлага на жена си да замине за чужбина. Адалет не иска да остане сама. Тахсин ѝ съобщава, че Ръза е заплашвал Сюхан и трябва да я пази.

Джесур отива в склада. Сюхан пристига след него и наблюдава. Продължава да разпитва Ръза. Пленникът настоява да бъде нахранен. Джесур излиза. Сюхан отива да види какво има в сградата. Вижда, че в клетката стои Ръза. Бившият затворник настоява тя да го измъкне. Тя трябва да вземе решение, кой от двамата да спаси. Сюхан му казва, че ако го освободи трябва да си мълчи и да не казва, че Джесур го е отвлякъл.  Докато двамата се опитват да разбият катинара, Джесур идва и вижда Сюхан...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!