loading...

вторник, 8 януари 2019 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Сюхан предава Джесур, Бюлент предава Михрибан, а Адалет прави опит да убие брат си (09-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Джесур пита Сюхан какво прави тук. Тя му казва, че го е проследила. Джесур казва, че иска да накара Ръза да говори. Настоява тя да си тръгва. Сюхан отказва и се опитва да освободи пленника. Джесур й казва или да си тръгне или да извика полицията. Тя не иска да го предава и си тръгва.

Тахсин се връща в имението и вижда, че Хюля си е събрала багажа, за да изпълни заповедта му. Старецът й прощава и се отказва да я гони.

Михрибан съобщава на своите съдружници, че Адалет е избягала от затвора.

Всички се явяват на търга. Михрибан отново се заяжда с Тахсин. Старият Корлудаа отново печели търга. Преди да подаде информацията си за своята фирма Бюлент му признава, че Джахиде го е разкрила. След като губи търга, Корхан се ядосва на жена си и научава, че Бюлент е къртицата. След телефонния разговор с Джахиде, съпругът й иска потвърждение от сина на Михрибан. Бюлент си признава. Кандидат-кметицата е много разочарована от предателството. Бюлент й отговаря, че я е предал заради Джесур. Михрибан е съсипана.

Джесур настоява Ръза да започне да говори. Пленникът заявява, че ще проучи как Алендароулу е забогатял.

Туран е отвлякъл Сюхан и настоява, че ако не освободи шефа му ще застреля момичето.

Корхан отново се кара на Джахиде, че го е съсипала.

Размяната става, но Джесур се заклева, че с Ръза ще се разправя отново. Става ясно, че Сюхан е настояла нарочно Туран да я отвлече. Джесур също предлага да се предаде, но любимата го разубеждава, че ще трябва да унищожи уликите. Джесур е инсталирал камера и е записал всичко каквото става в склада.

Ръза отива при прокурора и го лъже, че негови приятели са си направили шега и той е изчезнал от града. Ръза се обажда на Джесур и му казва, че не е подал жалба срещу него, дори е излъгъл прокурора.

Хюля открива къде е Адалет и я предава на полицията. Органите на властта претърсват къщата, но е не намират бегълката. Всичко става пред погледа на Тахсин. Адалет търси помощ от брат си. Ръза я търси в гората. Сестра му се появява и насочва пистолет към него.

Джесур се чуди защо Ръза не го е предал. Докато се къпе, Сюхан намира камерата в якето му. Джесур гледа записа и разбира какво е направила любимата му. Настоява тя да му обясни всичко. Сюхан си тръгва мълчаливо. Джесур е ядосан. Пита я с какво я е заплашил Ръза. Джесур се вбесява от нейното предателство.

Докато Тахсин търси жена си, Хюля се появява и го пита дали има проблеми. Тахсин е бесен и й вдига скандал. Прокурорът отива при Тахсин и започва да го разпитва за Адалет. Старецът насроява да разбере кой е подал сигнала. Прокурорът казва, че сигналът е бил анонимен, но се е обадил женски глас. Хюля се крие от страх, но старецът се осъмнява в Михрибан. 

Сюхан пита дали той е измъкнал Адалет. Тахсин отрича. Казва на дъщеря си, че се е видял с нея за малко, но след това не я е виждал.

Прокурорът приятелски предупреждава Джесур да е много внимателен. Казва на Серкан, че са му унищожили детството. Прокурорът му обяснява, че е на негова страна и го разбира.

Джесур пита Тахсин с какво Ръза го държи. Старецът отговаря, че заради Сюхан на секундата би убил Ръза, но не може. В този момент идва Сюхан. Джесур се ядосва и тръгва.

Михрибан отново упреква сина си, че е много жесток. Бюлент отговаря, че го е наказала да живее в дом без любов и е погубила баща му. Михрибан се чувства много наранена от думите на сина си и го удря.

Рафат обещава да проучи всичко за Ръза. Джесур пък поема проучването на госпожа Адалет.

Михрибан гони Тахсин от дома си и му казва, че й е разбил живота.

Прокурорът отива да разпита Ръза за сестра му. Туран изпада в паника. Ръза казва, че едва ли Адалет ще го потърси. Серкан забелязва, че собственикът на хотела е наранен. 

Сюхан пише съобщение на Корхан, че иска да говори с него. Той се съгласява да се срещнат.

Джесур моли Кемал да следи Ръза.

Корхан моли Сюхан да отнемат правомощията на Бюлент. Иска сестра му и Джесур да дойдат на УС.

Бюлент споделя с Бану каво е направил. Тя му казва, че го разбира, но не е постъпил правилно.

Сюхан казва, че Тахсин е тежко болен и ако резултатите потвърдят това, баща им скоро ще си отиде от този свят. Моли брат си да се сдобрят с Тахсин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!