loading...

вторник, 8 януари 2019 г.

Утре в "Горчива любов": Мелек признава на Булут, че е бременна от него, а Суде разбира, че Мелек е бременна и я заставя да й предаде детето (09-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Горчива любов", излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Горчива любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/GorchivaLubovBG/?ref=bookmarks

Али отива в квартирата, за да прибере вещите на Ейлюл. Мелек му казва, че ако си намери работа ще остане в Истанбул. Али предлага на Мелек да остане при него. Първоначално тя се противи. Накрая Али я откарва в чифлика на вуйчо му.

Суде се прибира пияна у тях. Баща й веднага прави забележка. Шахика иска да се погрижи за нея. Суде вдига скандал у тях. Булут се намесва. Моли жена си да се приберат в тяхната стая. Суде е побесняла от яд и споменава, че мъжът й е много зает, за да й направи дете. Ферман се засяга. Булут не иска да спи при жена си.

Там Мелек започва работа като готвачка.

Суде целува шофьора си, но се ядосва и го гони от стаята си. Ферман вижда това и удря дъщеря си.

Работата в ресторанта потръгва. Вуйчото харесва Мелек, а Али иска тя да вкара в менюто три нови ястия от родния й край. След като затварят ресторанта вечерта, Али дава стая на Мелек. Моли я да остане на работа и да живее там.

Шахика отново разпитва дъщеря си защо се е напила предната вечер. Суде не й отговаря, но тръгва към фирмата.

Мелек се отказва от аборта и вика Булут да се видят. Суде ги засича в парка. Мелек казва на своя любим, че е бременна и ще роди това дете. Моли Булут да ги забрави. Иска той да не им създава проблеми. Суде подслушва разговора и тайно се измъква. Причаква Мелек и й вдига скандал, качвайки я насила в колата си.

Ферман е уволнил шофьора. Булут се застъва за неговия приятел. Ферман е категоричен и не иска да го върне на работа.

Суде настоява момичето да не роди това дете. Въпреки всичко, тя заявява, че ако роди това дете ще трябва да го даде на нея.  Мелек отказва категорично. Суде й поставя ултиматум и да осмисли предложението й.

Булут връща на работа шофьора и настоява Ферман да се съобразява с неговите условия. Тъстът тайно се среща с уволнения шофьор и му казва, че ще трябва сам да напусне след известно време и да изчезне.

Али се обажда на Мелек и не знае къде се е изгубила. Младежът отива да я предаде.

Ферман търси Суде. Разпорежда се на Шахика да я намери и да я накара да се прибере. Когато тя си идва вкъщи, Ферман й вдига скандал. Предупреждава я, че ако още веднъж стане това, той ще я изгони от къщи. Когато научава за историята с шофьора, Шахика се вбесява и започва да крещи на Суде.

Мелек не иска да каже на Али как се е озовала в тази гора. Али я прибира обратно в ресторанта. Вуйчото го моли да поговори с Мелек. В това време Булут й звъни. Али вдига, а Мелек отговаря на любимия си да не я търси повече. Той настоява да се видят, защото ще я открие, където и да е...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!