loading...

вторник, 8 януари 2019 г.

Утре в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери": Ясемин казва на Едже, че скоро Селин и Ясин се местят да живеят в имението, а Фазилет разбира, че Ясемин е отраснала в... (09-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Госпожа Фазилет и нейните дъщери", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Госпожа Фазилет и нейните дъщери", като отворите този линк - https://www.facebook.com/GospojaFaziletINeiniteDushteri

Яъз настоява Ердал отново да проучи миналото на Кериме. 

Фазилет посещава детегледачката, която гледа детето на Ясемин. Лъже, че е нейна съседка. Узнава, че жената се казва Зелиха. Порицава я, че се държи строго с внучето си.

Едже се вълнува, че скоро ще узнае пола на своето бебе.

Фазилет посещава местно сиропиталище и разбира, че Зелиха е работила там. Лъже директорката на дома, че Зелиха е нейна роднина и страда от деменция. Желае да ѝ помогне, като разкрива детайли от миналото ѝ. Директорката я среща с Айтен - бивша колежка на Зелиха.

Нил полага усилия да унижи Хазан.

Ясемин отказва да позволи Селин и Ясин да се настанят в неин имот.

Фазилет узнава, че Ясемин е отраснала в сиропиталище под името Джамиле. След време е сменила името си и се е омъжила за Гьокхан.

Едже подслушва разговор на Селин и узнава, че Ясин има дългове. Свързва се с Оуз.

Ясимен предупреждава Едже, че скоро Ясин и Селин ще се преместят да живеят в имението.

Яъз моли Гьокхан да наблюдава Кериме и да му докладва, ако забележи нещо нередно.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!