Теленовелас: Майкъл Браун сподели спомен от "Трима братя, три сестри" и предизвика истинска еуфория

вторник, 8 януари 2019 г.

Майкъл Браун сподели спомен от "Трима братя, три сестри" и предизвика истинска еуфория


Актьорът, който даде живот на Франко Рейес, взе един от емблематичните елементи на неговия герой. 15 години по-късно той го е намерил в къщата си и е решил да го сподели със своите последователи, събуждайки много верни почитатели на теленовелата.


След петнадесет години "Трима братя, три сестри" продължава да се радва на голям успех. В момента на платформата Netflix много хора гледат историята на забранената любов между братята Рейес и сестрите Елисондо, в която Майкъл Браун даде живот на Франко, малкия брат от триото мъжки герои. Срамежлив младеж, който се влюбва в Сара Елисондо, играна от Наташа Клаус. Актьорът, който е наясно с всичко, което тази теленовела му е дала, никога не е спирал да й благодари с някои жестове към последователите си, като този от преди няколко дни.

Чрез една снимка, Майкъл Браун показа детайл от героя си, който бе държал в продължение на 15 години в кутия в къщата си и сега се възползва от възможността да извади и покаже на публиката си. Дори съобщи, че ще изпрати шапката на човека, който най-бързо познае на кой герой е принадлежала.


Виждайки характерната шапка, скоро хиляди хора се втурнаха да отговорят, че принадлежи на Франко Рейес, въпреки че някои я приписваха на Сара Елисондо или Хуан Рейес, събуждайки лудостта пред възможността да се сдобият с оригиналната шапка от поредицата. За по-малко от час постът събра 5 000 харесвания, докато часове по-късно достигна 35,051 и хиляди коментари към публикацията. Сред тях не липсваха тези, които подчертават, че са гледали теленовелата 20 пъти, тъй като е една от любимите им.

Не липсваха обаче коментари на тези, които отрекоха, че са гледали теленовелата и не знаят името на героя. Голяма част от последователите му го познават от участието му в "Трима братя, три сестри", но много са и тези, които не знаят или признават, че не са гледали историята. Сега са в течение благодарение на цифровата платформа. Сега аржентинският актьор е един от главните герои на "Любов до смърт".

1 коментар:

  1. Пуснете го пак в бг. Дано го пуснат отново но по диема фемили

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!