loading...

сряда, 9 януари 2019 г.

Утре в "Горчива любов": Булут напуска Суде и иска с Мелек да заминат, а Али разбира, че Мелек е бременна и предлага да... (10-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Горчива любов", излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Горчива любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/GorchivaLubovBG/?ref=bookmarks

Булут пита Мелек как е. Тя му казва, че се чувства щастлива и е добре. Моли я повече да не я търси. Булук настоява да се видят. Тя обещава, че след като свърши работа ще му се обади.

Сафет е изпълнен с мъка за дъщеря си.

Шахика се оплаква на Ферман, че за толкова време дъщеря им не е видяла никаво щастие от съпруга си. Хайдар казва на Суде, че заради нейната глупост е бил уволнен, но благодарение на Булут пак са го върнали. Момичето му отговаря да не се мотае много наоколо, а слугинята ги чува да разговарят.

Мелек отива на срещата с Булут. Той й казва, че много й липсва и че иска да се съберат и заедно да отгледат детето им. Моли я за последен шанс. Мелек го отрязва. 

Слугинята се натиска на шофьора. Той се опитва да я отблъсне.

Мелек се прибира, но работодателят й иска да разбере нейната мъка. Тя му разказва за себе си.

На другата сутрин кучето в ресторанта напада Мелек, тя се страхува и Али й помага, но без да иска пада върху нея. Тя споделя, че е бременна и трябва да я откара в болницата.

На семейната закуска, Суде съобщава, че съпругът й ще става баща, но тя не е майката.

Ферман заповядва на Булут час по скоро да се отърве от детето.

Мелек отива в болницата. Всичко с бебето е наред, но лекраката мисли, че Али е бащата. В ресторанта Али започва да се грижи добре за нея. Мелек му казва, че е решила сама да отгледа бебето си. Али настоява бащата да научи и тя да не крие от детето си кой е баща му. Али споделя нещастното си детство и това, че никога не е имал баща.

Сафет звъни на дъщеря си, но тя не му отговаря.

Мелек започва да разказва за баща си на Али. Споделя колко е горда с него и съжалява, че го е принудила да ходи със сведена глава. Младежът настоява тя да се обади на Сафет.

Булут отива при вуйчото на Али. Младежът иска да поговори с Али. Булут му казва, че се оттегля. Освен това иска да се разделят със Суде. Булут споделя, че е влюбен в друга. Казва на Али, че баща му иска той да се върне вкъщи. Али обаче отказва, ядосва се, и се блъска в Мелек.

Булут отива при майка си и сестра си. Казва им да тръгват с него. Майка му отказва, но синът е твърдо решен  да заминат. Майка му се прави на болна.

Булут казва, че временно ще живеят в скромна къща. Сестра му декларира своята подкрепа. Той й споделя че е решил с Мелек временно да живеят в чужбина.

Али предлага да припознае детето на Мелек, ако тя е съгласна. Прави го заради бебето.

Обаждат се на Мелек, че има пратка от баща й.

Свекървата на Суде отива  на гости при Шахика.

1 коментар:

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!