loading...

сряда, 9 януари 2019 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Джесур пребива Ръза, след като Ръза принуждава Сюхан да... (10-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Бюлент предлага брак на Бану. Тя се колебае в отговора си и иска малко време, за да си помисли.

Сюхан кани Корхан на вечеря, за да се помири с баща му. Той се съгласява.

Джесур се интересува за Адалет, но Неджля се измъква. Той е настоятелен. Неджля разказва истината на Джесур за бягството на Адалет. Той разбира, че съпругата на Тахсин за последно е имал среща с брат си. 

Старецът започва да се кара с Ръза. Новият хотелиер отново заплашва Корлудаа.

Сюхан не иска Хюля да присъства на семейната вечеря. Когато синът му и снаха му отиват в имението, Тахсин се съгласява да ги приеме. Въпреки всичко, докато вечерят, между баща и син отново избухва скандал. Корхан се ядосва и си тръгват. 

Джесур съобщава на прокурора, че Адалет е имала среща с брат си.

Рафат е проучил телефонните разговори на Ръза и е открил, че новобогаташът е поддържал връзка с Хикмет - негов приятел от затвора. Джесур отива да се види с този човек, придружаван от Рафат. Къщата, където отиват, е празна. Рафат предупреждава приятеля си да бъде много внимателен.

Ръза е решил да проучи Джесур, за да види какво може да използва от миналото му.

Кемал следи Сюхан, докато тича. Джесур я пресреща на пътя. Казва й, че отива да разбере какво тя крие от него.

Джахиде казва на Бюлент, че ще говори с Тахсин и ще му разкрие, че той е подпалил къщата на Алендароулу. 

Сюхан открива, че е следена от Кемал и разбира, че Джесур е наредил на младежа да го прави.

Джахиде съобщава на Тахсин, че Бюлент е запалил пожара в Алендароулу. Тахсин я гони и не й вярва.

Ръза кани Сюхан на вечеря, но тя му отказва. Той започва да я изнудва, за да вечеря с него.

Джесур отива в къщата, но една жена му казва, че този Хикмет не живее вече там.

Джахиде иска да откупи записа, който притежава Хюля с признанията на Бюлент.

Всички от квартала крият къде се намира този Хикмет.

Сюхан излиза от имението, за да отиде на вечерята, Кемал я следи. Тя влиза в ресторанта и сяда срещу Ръза. Пита бившия затворник защо я е повикал. Кемал докладва на шефа си какво е видял и му дава адреса на ресторанта.

Михрибан иска да се откаже от кандидатурата си за кмет заради постъпката на сина си. Корхан я убеждава да продължи.

Хюля все още си мисли дали да продаде записа на Джахиде.  После се обажда на Бюлент и му предлага двамата да се видят, за да решат какво да правят с Джахиде.

Ръза е много нахален по време на вечерята. Сюхан му казва, че е в ресторанта, защото я изнудва. Ръза иска да знае какво си мисли тя. Разказва й от кога е влюбен в нея. Бившият затворник, започва да убеждава, че Джесур не я обича, а само я използва. Ръза кани Сюхан на танц. Тя му отговаря, че не иска да танцува.

Джесур отива в заведението и пребива Ръза. Казва му, че е нищоижество, което умее да заплашва жена, за да излезе с него.

Джесур пита Сюхан защо е излязла с Ръза на вечеря. Заявява й, че това не е в неин стил. Забранява й да се вижда с Ръза. Твърдо е решил да разбере от какво се страхува Сюхан и се заклева да научи това.

Тахсин звъни на Ръза и го заплашва, че ако нещо се е случило с Адалет ще го убие.

Джесур продължава да търси Хикмет. Последният веднага се обажда на Ръза. Новобогаташът обещава на своя приятел, че ще спре човека, който го търси. Ръза използва Сюхан и я принуждава тя да спре Джесур, ако иска да спаси баща си.

Хюля съобщава, че има запис на всичките му грехове. Казва му, че е обявила наддаване за записа. Бюлент е бесен. Хюля му предлага да започнат пазарлъка.

Сюхан  тръгва  към този квартал. Кемал я следва. Джесур открива Хикмет, но последният бяга. Джесур го гони и накрая го хваща, но той отново се отскубва и изчезва, оставяйки раницата си при Алендароулу. Кемал му съобщава, че Сюхан е тръгнала към квартала. В раницата на Хикмет, Джесур намира лаптоп, на който...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!