loading...

четвъртък, 10 януари 2019 г.

Утре в "Моят живот": Едибе чува разговор за фалшивата бременност на Ефсун (11-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 12:30 до 13:30 часа по NOVA.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Моят живот", като отворите този линк - https://www.facebook.com/OHayatBenimBG/

Фулия носи дрехи за поправка при Хасрет. Червенокосата дама цели отново да я унижи. Тя е погнусена от мястото, където работи истинската майка на Бахар. Оставя ѝ пари за работата, но Хасрет ѝ казва да си ги вземе. Тя си ги прибира обратно в портмонето. След това си взима и дрехите и си тръгва. Рафика я настига ѝ казва истината в лицето. 

Онур вижда, че Бахар не е в настроение и отива към нея. Той ѝ казва, че може да разчита на него за всичко. През това време идва Ефсун, която е на седмото небе. Тя съобщава новината за бебето но Бахар. Атеш ги наблюдава и страда. 

Атеш и Бахар разговарят в университета. Двамата плачат и се прегръщат. Атеш сяда сам на една пейка и си спомня моментите със своята любима. 

Атеш е с Недим в един бар. Налива се от мъка. Ефсун идва при него. Отново се скарват и тя си тръгва. 

Бахар е в двора на къщата си и пали снимки, на които е заедно с Атеш. Сечил идва и започва да я успокоява. Нуран също се притичва на помощ и двете я отвеждат вътре. 

Сечил казва на Сакине, че е срещнала Неджати на улицата. Старата жена побеснява и ѝ нарежда повече да не се вижда никога с него. 

Докато Ефсун разговаря за плана си с Нуран, Едибе чува всичко и без да иска с ръката си бута една чаша. Ефсун веднага отива там и се чуди дали баба ѝ не е започнала да се оправя. Едибе обаче веднага си прибира ръката и се преструва, че е пълен инвалид, както преди. Хюлия идва и разбира, че майка ѝ се подобрява.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!